Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

225 Θέσεις διδακτικού προσωπικού στην ΕΛ.ΑΣ

Την πρόσληψη 225 προσώπων ως διδακτικό προσωπικό στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας ανακοίνωσε το Υπ. Δημόσιας Τάξης.
Το προσωπικό που θα προσληφθεί με ωριαία αποζημίωση θα τοποθετηθεί στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων σε Αθήνα και Βέροια.
Στην Αθήνα θα αναλάβουν καθήκοντα 85 αναπληρωματικοί και 31 άτομα θα προσληφθούν ως τακτικό προσωπικό. Στη Βέροια θα .... διδάξουν 78 αναπληρωματικοί και 31 τακτικοί.
Μερικά από τα μαθήματα που θα διδάξουν όσοι θα καλύψουν τις θέσεις είναι:

1. Θέματα Ουσιαστικού Ποινικού Δικαίου,
2. Θέματα Δικονομικού Ποινικού Δικαίου,
3. Εφαρμογή Ποινικών Υποθέσεων,
4. Θέματα Εγκληματολογίας,
5. Θέματα Ιατροδικαστικής, Θέματα Κρατικής Ασφάλειας κ.ά.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν θα πρέπει να υποβάλουν τα εξής δικαιολογητικά:

α. Αίτηση.
β. Υπόμνημα-Δήλωση ατομικών και επαγγελματικών στοιχείων.
γ. Επικυρωμένο αντίγραφο τίτλου ή τίτλων σπουδών.
δ. Πιστοποιητικό ισοτιμίας από το ΔΟΑΤΑΠ, αν οι τίτλοι σπουδών έχουν αποκτηθεί από πανεπιστήμιο του εξωτερικού.
ε. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα σχετικό με τις σπουδές, το διδακτικό και το συγγραφικό έργο, καθώς και την προϋπηρεσία.
στ. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας,
ζ. Μια φωτογραφία έγχρωμη διαστάσεων 4x4 cm.
η. Υπεύθυνη δήλωση του Νόμου 1599/96, για τους υποψηφίους ιδιώτες.
θ. Υπεύθυνη δήλωση του Νόμου 1599/96 για τους υποψηφίους αστυνομικούς εν ενεργεία,
ι. Υπεύθυνη δήλωση του Νόμου 1599/96 για τους υποψηφίους αστυνομικούς ή στρατιωτικούς εν αποστρατεία.
ια. Αντίγραφο Φύλλου Μητρώου για τους υποψηφίους αξιωματικούς εν αποστρατεία στο οποίο να εμφανίζεται ότι έχουν αποστρατευτεί ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους (ΠΔ 113/2008).

ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλουν στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης σε Αθήνα και Βέροια τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από σήμερα Δευτέρα και μέχρι την Παρασκευή 19 Απριλίου.

Οι αιτήσεις με τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης στην Αθήνα (Λ. Θρακομακεδόνων 101, ΤΚ 13671 Αχαρνές Αττικής) και στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας στη Βέροια (Πανόραμα Βέροιας ΤΚ 59100 Βέροια Ημαθίας), αντίστοιχα για κάθε Σχολή, ταχυδρομικά ή αυτοπροσώπως από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 08.00 έως 13.00.

Τα έντυπα αιτήσεων οι υποψήφιοι μπορούν να τα αναζητήσουν από το Τμήμα Σπουδών και Δημοσίων Σχέσεων της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης (τηλ. 210 2424.309 312 και από τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας στη Βέροια (τηλ. 23310 34.310,34.320,34.322,34.323, 34.330).

Η αναλυτική προκήρυξη δημοσιεύεται στην ιστοσελιδα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, στη διεύθυνση www.yptp.gr και στην Διαύγεια

Πρέπει να διευκρινισθεί ότι το συγγραφικό έργο των ενδιαφερομένων, όπως μελέτες, βιβλία κ.λπ.. που είναι συναφή με την ειδικότητά τους, πρέπει να υποβληθεί με τα δικαιολογητικά τους, καθώς και το αντίτυπο των εργασιών τους.

Για την επιλογή των ενδιαφερομένων που δεν προέρχονται από αστυνομικούς θα ληφθούν υπόψη η ιδιότητά τους (μέλη ΔΕΠ, ΑΕΙ, ΑΤΕΙ), η κατοχή διπλώματος (πτυχίου, μεταπτυχιακού ή διδακτορικού), η διδακτική ικανότητα και πείρα, καθώς και η εν γένει εμπειρία τους στο αντικείμενο.

Για τους εν ενεργεία αστυνομικούς θα ληφθούν επίσης υπόψη η κατοχή πτυχίου Πανεπιστημίου, η ευδόκιμη αποφοίτησή τους από το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών ή από τη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας, n υπηρεσιακή τους εμπειρία, καθώς και n συγγραφή εργασιών σχετικών με το διδασκόμενο αντικείμενο.

(Τα Νέα)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ