Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Ένταση και προπηλακισμοί έξω από το ξενοδοχείο που μένει ο Φούχτελ - Τα ΜΑΤ "έσπρωξαν" από τα σκαλιά τους συνδικαλιστές της ΠΟΕ ΟΤΑ

- Μέλη της ΠΟΕ ΟΤΑ συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο όπου διαμένει ο Χανς Φούχτελ.
- Ήταν προγραμματισμένο να δει δημάρχους για το θέμα της διαθεσιμότητας 
- Σπρωξιές και φωνές όταν θέλησαν να περάσουν ο δήμαρχος Βριλησσίων και ο γγ του δήμου Αμαρουσίου.
- Γερμανικά εμβατήρια και η ατάκα "οι Γερμανοί είναι φίλοι μας" ακούγονται από CD players που έχουν μαζί τους οι συνδικαλιστές.
- 48ωρη απεργία σήμερα και αύριο στους δήμους, αποχή το Σαββατοκύριακο και ξανά απεργία από Δευτέρα.
- Είναι η δεύτερη φορά που η ΠΟΕ ΟΤΑ "βάζει στο μάτι" Γερμανό αξιωματούχο.
Να μπλοκάρουν τη συνάντηση του ειδικού απεσταλμένου της Άνγκελα Μέρκελ, Χανς Φούχτελ με δημάρχους της .........
Αττικής αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στους δήμους και νωρίς το πρωί της Πέμπτης, συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο, επί της λεωφόρου Κηφισίας, στο Μαρούσι, όπου μένει ο Γερμανός υφυπουργός Εργασίας. 

Ένταση επικράτησε όταν στο ξενοδοχείο έφτασαν ο γενικός γραμματέας του δήμου Αμαρουσίου, Μιχάλης Χρηστάκης αλλά και ο δήμαρχος Βριλησσίων, Κώστας Ιωαννίδης. Οι συγκεντρωμένοι τους προπηλάκισαν, με την αστυνομία να... μπλέκεται μέσα στο χαμό, χωρίς να μπορεί ουσιαστικά να κάνει τίποτα. Ούτε τα ΥΜΕΤ που έφτασαν, κατόπιν εορτής, στο σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ