Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Λαφαζανης: “Κυβέρνηση της αριστεράς και όχι της αριστεροκεντροδεξιάς”

Η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση της αριστεράς και όχι της αριστεροκεντροδεξιάς, είπε από το βήμα της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.
«Μπορεί να είναι επιλογή το ευρώ, αλλά δεν μπορεί να είναι επιλογή πάση θυσία μέσα στο ευρώ», είπε δίνοντας το στίγμα του .... αριστερού ρεύματος και διαμηνύοντας ότι η χώρα αυτή μπορεί να ζει πάνω και πέρα από το νόμισμα.
Παράλληλα, έκανε λόγο για καθεστώς «ιδιότυπης κοινοβουλευτικής δικτατορίας» που στηρίζεται στον φόβο υπέρ των αγορών και του ευρώ, ενώ ζήτησε από το κόμμα να επιμείνει στην αντιμνημονιακή πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ