Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Επιεικώς απαράδεκτος ο Παναιτωλικός έχασε από την Παναχαϊκή 1-0 (βίντεο)

Ακόμη μια γκέλα αυτή την φορά στην Πάτρα με την Παναχαΐκή έκανε σήμερα ο Παναιτωλικός που έχασε, κάνοντας ένα κακό παιχνίδι (1-0). Οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου πραγματοποίησαν πολύ κακή εμφάνιση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα να δεχτούν το γκολ που έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα. Το γκολ για την Παναχαΐκή το έβαλε στο 62' ο Γκούρτσας μετά από αντεπίθεση της ομάδας του και τραγική έξοδο του Τακίδη. 
Παρά το λάθος που έκανε ο Τακίδης ήταν ο μοναδικός που διασώθηκε από τον Παναιτωλικό με πολλές αποκρούσεις στο παιχνίδι του.
Στο παιχνίδι βρέθηκαν και 200 ηρωικοί φίλοι (οργανωμένοι και μη...) της ομάδας μας που αψήφισαν το κρύο και την βροχή για να βοηθήσουν τον ......
Παναιτωλικό.

Το παιχνίδι
Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ ισορροπημένο με τα καναρίνια να είναι λίγο καλύτερα χωρίς όμως να απειλούν την εστία της Παναχαΐκής. Χωρίς να γίνει κάτι σημαντικό και σε ένα παιχνίδι κέντρου οι δυο μάδα πήγαν ισόπαλες στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός δεν εμφανίστηκε στο παιχνίδι με  τους Πατρινούς να κάνουν ότι θέλουν στο παιχνίδι, πετυχαίνοντας και το γκολ στο 62΄λεπτο με τον Γκούρτσά. Παρόλο το γκολ, τα καναρίνια δεν μπορούσαν να απειλήσουν την ομάδα της Πάτρας που ήταν και οι μοναδικοί που απειλούσαν. Ο Τακίδης με εκπληκτικές αποκρούσεις κρατούσε την Παναχαΐκή, αλλά οι κυανοκίτρινοι δεν απειλούσαν και κάπως έτσι η Παναχαΐκή πήρε μια μεγάλη νίκη.


Παναχαϊκή (Γιώργος Κούτσης):  Πίτκας, Σπίνουλας, Καραμανλής, Κοιλιάρας, Άντονι, Βοσκόπουλος, Γκούρτσας (89’ Λίτσης), Ουρτάδο (73’ Βασιλαντωνόπουλος), Ντίνας (91’ Κοκκίνης), Ολισε, Σαλαμαστράκης.

Παναιτωλικός (Νίκος Καραγεωργίου): Τακίδης, Κούσας, Ακουάρο, Ιωάννου, Γκόλιας, Σφακιανάκης, Μπογκντάνοβιτς (65’ Δάρλας), Μύγας (58’ Μπακάκης), Φαβάλι, Καμαρά (68’ Κουτσοσπύρος), Πασας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ