Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Ισοπεδώνονται κτίρια και παιδιά ανασύρονται νεκρά από τα ερείπια στη Λωρίδα της Γάζας - Δείτε τις φωτογραφίες (μερικές είναι σκληρές)

Ισοπεδώνονται κτίρια και παιδιά ανασύρονται νεκρά από τα ερείπια στη Λωρίδα της Γάζας, καθώς το Ισραήλ κλιμακώνει με κύμα αεροπορικών επιδρομών τη στρατιωτική επιχείρηση που ενδέχεται να οδεύει προς χερσαία επέμβαση. 
Η πλέον αιματηρή ημέρα από την έναρξη των βομβαρδισμών είναι η Κυριακή με τη Γάζα να «μετρά» 19 νεκρούς, εκ των οποίων εννέα παιδιά.
Ο ισραηλινός στρατός προχώρησε σε μπαράζ επιδρομών το απόγευμα της Κυριακής στη Λωρίδα της Γάζας, ενώ είχαν ........
προηγηθεί προειδοποιήσεις για κλιμάκωση των επιχειρήσεων διά στόματος του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Συνεχίζεται εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ