Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Παναγιώτης Κατσούλης στον AERA FM: «Σκεφτόμαστε ακόμη και την απεργία πείνας ως έσχατο μέτρο αντίδρασης ενάντια στις περικοπές της κυβέρνησης»

Σε δεινή οικονομική θέση έχει περιέλθει ο δήμος Μεσολογγίου του οποίου οι άμεσες οφειλές αγγίζουν το ποσό των 13 εκατ. ευρώ.
Μπρος στον άμεσο κίνδυνο να μπει λουκέτο στο δήμο, η δημοτική αρχή ξεκινά σειρά κινητοποιήσεων και ενεργειών με στόχο η κυβέρνηση να ευαισθητοποιηθεί πάνω στο συγκεκριμένο θέμα αλλά και να σταματήσει τις .... περικοπές χρηματοδότησης σε όλους τους δήμους. Μάλιστα ως ύστατο μέσο αγωνιστικής διεκδίκησης θα είναι και η απεργία πείνας της πολιτικής ηγεσίας του δήμου όπως δήλωσε στον AeraFm 99.5 ο δήμαρχος Μεσολογγίου κ.Παναγιώτης Κατσούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ