Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Δεν καταβλήθηκαν σήμερα τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ

Χρησιμοποιούν τους Πολύτεκνους ως πολιορκητικό κριό απέναντι απο τους εργαζόμενους και τους ανέργους!

Όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του ΟΓΑ τα οικογενειακά επιδόματα (πολυτεκνικό επίδομα, επίδομα τρίτου παιδιού, πολυτεκνικό επίδομα στις τρίτεκνες οικογένειες, εφάπαξ παροχή και ισόβια σύνταξη) του Ε’ διμήνου 2011 δεν θα καταβληθούν στην προγραμματισμένη ημερομηνία σήμερα ( 6/10) επειδή δεν ολοκληρώθηκαν έγκαιρα οι απαραίτητες διαδικασίες, λόγω των καταλήψεων του Υπουργείου Υγείας.

Έχει προγραμματιστεί η καταβολή τους, μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών, με πιθανή ημερομηνία 14 Οκτωβρίου 2011.

Αυτό το δεν "ολοκληρώθηκαν έγκαιρα οι διαδικασίες λόγω...........
 καταλήψεων" μας βάζει σε υποψίες.... Δηλαδή τι θέλει η κυβέρνηση να ξεσηκωθούν οι μητέρες πολύτεκνες που αγκομαχάνε να τα βγάλουν πέρα και να πετροβολούν τους εργαζόμενους και ανέργους γιούς τους;
Τι προετοιμασία θέλουν οι μηχανογραφημένες καταστάσεις και εάν υπήρχαν μεταβολές και ποιες από το προηγούμενο δίμηνο γιατί τώρα θυμήθηκαν ότι θέλουν έλεγχο; Οφείλουν και οι εργαζόμενη στον κεντρικό ΟΓΑ-Υπουργείο υγείας να πετάξουν και αυτοί με τη σειρά τους το γάντι σε εκείνους που οφείλουν να είναι συνεπείς στην ελληνική οικογένεια των πιο ευπαθών ομάδων που περιμένουν να πάρουν ένα καρβέλι ψωμί με αυτά τα πενιχρά βοηθήματα!

Δηλαδή η εντολή πίστωσης λογαριασμών γίνεται την τελευταία στιγμή; Δεν γνωρίζουν ότι το κάθε δίμηνο πληρώνονται στις 6 του δεύτερου (ζυγού) μήνα τα οικογενειακά επιδόματα; Εκτός και εάν η κυβέρνηση κήρυξε με τον τρόπο αυτό στάση πληρωμών;

Πάντως οι πολύτεκνες οικογένειες διακατέχονται από οργή και αηδία με τους κυβερνόντες που γυροφέρνουν από υπηρεσία σε υπηρεσία τους κατακτητές της Ελλάδας χωρίς φειδώ ενώ έχουν εγκαταλείψει την ελληνική οικογένεια….

Τι άλλο μπορεί να είναι τελικά αυτές οι δικαιολογίες εκτός από φθηνή προπαγάνδα και μάλιστα εκμεταλλευόμενοι τη δυστυχία των πολυτέκνων κ.α συμπαθών κατηγοριών του πληθυσμού με επικίνδυνες προεκτάσεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ