Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ετοιμάζονται οι προσλήψεις στην Πυροσβεστική

Σε αναμονή βρισκόμαστε για την έκδοση της προκήρυξης προσωπικού στην Πυροσβεστική.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σώμα της Πυροσβεστικής θα προσλάβει τους περισσότερους από τα Σώματα Ασφαλείας, με τον αριθμό 7.306 να αποτελεί το μαγικό αριθμό των προσλήψεων. 
Πρέπει να πούμε ότι έχουν προβλεφθεί 4.000 θέσεις πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης, οι οποίοι θα αντικαταστήσουν τους συμβασιούχους, και θα μπουν "για τα καλά" στο επάγγελμα από το 2012. Ρόλος τους θα είναι η δασοπυρόσβεση, η δασοπροστασία, και η πυρασφάλεια.
Αιτήσεις θα μπορούν να υποβάλουν:
-οι εποχικοί πυροσβέστες που είχαν αυτή την ιδιότητα κατά τις αντιπυρικές περιόδους 2008-2010
-οι εποχικοί πυροσβέστες που είχαν την ιδιότητα αυτή σε μία από τις αντιπυρικές περιόδους 2008 ως 2010 και επιπλέον την ίδια ιδιότητα σε πέντε αντιπυρικές περιόδους κατά τα έτη 2000-2007.
Ταυτόχρονα, στην προκήρυξη για τις 4.000 θέσεις έχουν προβλεφθεί περίπου 400 θέσεις, που θα καλυφθούν από εθελοντές πυροσβέστες  και νέους πολίτες με απολυτήριο -τουλάχιστον- Γυμνασίου, και που δεν έχουν συμπληρώσει τα 29 τους χρόνια.
Όσον αφορά την αντιπυρική περίοδο, έχει γίνει έγκριση 5.500 συμβασιούχων -θα απασχοληθούν με επτάμηνες συμβάσεις- και 1.000 εποχικών -θα απασχοληθούν με πεντάμηνες συμβάσεις εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ