Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Εκπαιδευτικές επισκέψεις στο Λαογραφικό Μουσείο Μεσολογγίου.

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ             
Σπ. Μουστακλή 20 
Τ.Κ. 30200 Μεσολόγγι
Πληροφορίες:  Πρόεδρος (κιν. 6972706793)        
 Μεσολόγγι 21 Μαρτίου 2011
 
 Αρ. Πρωτ. 234
Προς: Αξιότιμους κ.κ. Διευθυντές
Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης 
Δια των Δ/σεων  Π.Ε. και Δ.Ε. Νομού Αιτ/νιας
Κοιν.   Τοπικό   Τύπο

ΘΕΜΑ:  Εκπαιδευτικές επισκέψεις  στο Λαογραφικό Μουσείο Μεσολογγίου. 
Κύριοι.   Με την παρούσα επιστολή μας  και σύμφωνα με την απόφαση της 20ης  Μαρτίου 2011 του Δ.Σ., επιθυμούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας πούμε ότι ο Λαογραφικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σας ενημερώνει ότι στο Μεσολόγγι υπάρχει και λειτουργεί Λαογραφικό Μουσείο με πλούσια εκθέματα. Έργα λαϊκής ζωγραφικής και Αγιογραφίας, κεντητικής, πλεκτικής, χειροτεχνίας, είδη οικιακών σκευών , εργαλεία του ψαρά, του ξυλουργού , του τσαγκάρη , του καροποιού , φωτογραφικό υλικό της πόλης του Μεσολογγίου αναφερόμενο στη μεταπαναστατική περίοδο, συλλογές νομισμάτων, γραμματοσήμων  και παραδοσιακών στολών.
        Θεωρούμε ότι στα πλαίσια των εκπαιδευτικών σας επισκέψεων, μία επίσκεψη στους χώρους του Λαογραφικού Μουσείου θα ήταν εποικοδομητική για τους μαθητές του Σχολείου σας, ώστε να εντρυφήσουν στην τοπική ιστορία και βέβαια, θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για μας να τους ξεναγήσουμε.
         Το Μουσείο είναι ανοικτό κάθε ημέρα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία (κιν.  6972706793).
Είμαστε  πρόθυμοι για οποιαδήποτε συνεργασία μαζί σας.
Με Εκτίμηση
Για το Δ. Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ              Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ  ΣΙΑΣΟΣ            ΕΛΕΝΗ  ΠΛΑΚΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ