Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Η συνέντευξη της Ντόρας στο Αγρίνιο και το πάθος της κατά του δημοσίου

Στη συνέντευξη της κ. Ντόρας Προέδρου της ΔΗ.ΣΥ στο Αγρίνιο (αλήθεια γιατί δεν καλέστηκαν όλα τα τοπικά ΜΜΕ;) ακούστηκε για μία ακόμη φορά το ανήκουστο ότι τα βάρη της κρίσης πληρώνει ο ιδιωτικός τομέας γιατί ευθύνονται οι δημόσιοι υπάλληλοι! Και ότι υπάρχουν η Ελλάδα εντός του συστήματος και η άλλη εκτός συστήματος που πληρώνει συνήθως!
Δεν μας είπε όμως για τους δικούς της άνθρωπους σε ποιο σύστημα είναι και εάν συμφωνούν με όλα αυτά τα «φαιδρά» που κατά καιρούς λέει η Ντόρα για τους δημόσιους υπαλλήλους.... Όπως επίσης και ότι για όλα φταίνε τα δύο μεγάλα κόμματα λες και δεν υπήρξε ποτέ ξανά πολιτικός, υπουργός κ.λ.π. Πως δεν μας είπε ακόμα ότι για την σημερινή κατάσταση φταίει και η Παπαρήγα!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ