Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Παναιτωλικός Βέροια 1-0 στο 95ο λεπτό

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 1-0 
 Ή λύτρωση ήρθε στις καθυστερήσεις στο 95ο λεπτό!
Λίγο πριν συμπληρωθούν τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων που έδειξε ο διαιτητής, από κάθετη μπαλιά του Τζόνσον και κεφαλιά του Θεοδωρίδη ο Στάθης Καραμαλίκης βρέθηκε σε θέση βολής και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας το γκολ που αναζητούσε η ομάδα μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Γκολ που, έστω και στην εκπνοή, έδωσε τους βαθμούς της νίκης στον Παναιτωλικό, κόντρα στη Βέροια που στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο και κρατούσε την ισοπαλία.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσενάμο, Παλαιολόγος, Βούκοβιτς (56’ Καραμαλίκης), Αναστασιάδης, Ετζενγκέλε, Ρότσα, Μουμίν (69’ Δέντσας), Παππάς (46’ Τζόνσον), Μπαϊκαρά, Θεοδωρίδης, Γκούρμα.
ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Τσιάτσιος, Οικονόμου (61’ Διαμαντόπουλος), Κουτσοσπύρος, Μπάρμπας, Καλογέρης, Αουρέλιο, Αμανατίδης (74’ Παγώνης), Μπλαζέφσκι (85’ Βεργώνης), Σαμαράς, Γεωργιάδης.
Ο σκόρερ Στάθης Καραμαλίκης ψηφίστηκε ως MVP του αγώνα στην καθιερωμένη ψηφοφορία των δημοσιογράφων
Κόπηκαν 2.485 εισιτήρια
Η ομάδα Νέων του Παναιτωλικού νίκησε στο EMILEON SportCenter με σκορ 6-1 την αντίστοιχη ομάδα της Βέροιας.
Με πληροφορίες απο http://prototypia.blogspot.com / www.panetolikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ