Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Βλάσης Σφυρής: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον ΣΥΡΙΖΑ-είμαι στη διάθεση του κόμματος για την Περιφέρεια»

Ανακαλεί τα όσα υποστήριξε τις προηγούμενες μέρες, όταν και είχε εκφράσει έντονη δυσφορία για το διαφαινόμενο "κόψιμο" του, από το ψηφοδέλτιο του κ. Κατσιφάρα, ο πρώην αντιδήμαρχος και διευθυντής του... ΓΟΕΒ Αχελώου, Βλάσης Σφυρής.
Ο κ. Σφυρής φέρεται πως ήταν έντονα δυσαρεστημένος, επειδή δεν ανακοινώθηκε το όνομα του για το ψηφοδέλτιο του Απόστολου Κατσιφάρα, στην πρόσφατη εκδήλωση που έγινε στο Αγρίνιο.
Όμως στην πορεία δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και ο ίδιος δηλώνει στη διάθεση του ΣΥΡΙΖΑ για τη μάχη των περιφερειακών εκλογών.
Λέγεται πως κάποιο πρόβλημα «τεχνικής φύσεως» δεν επέτρεψε στο να γίνει σε πρώτη φάση η ανακοίνωση.
«Αυτό που θέλω να διευκρινίσω είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είμαι στη διάθεση του κόμματος και έτοιμος να προσφέρω, απ’όπου κρίνεται σκόπιμο. Σαν διευθυντής του ΓΟΕΒ και άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τον πρωτογενή τομέα και ειδικά τα ζητήματα άρδευσης, πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω.

Εάν ειπώθηκε και κάτι παραπάνω τις προηγούμενες μέρες, το ανακαλώ. Δεν υπάρχει θέμα.», δηλώνει ο κ. Σφυρής στο agriniopress.

Πιθανολογείται πως μέσα στις επόμενες μερες η υποψηφιότητα του κ. Σφυρή με το ψηφοδέλτιο του κ. Κατσιφαρα θα ανακοινωθεί.
Υπενθυμίζεται πως υπάρχουν κάποιες κενές θέσεις στο ψηφοδέλτιο, οι περισσότερες εκ των οποίων θα καλυφτούν από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ