Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

ΕΠΑΜ: Τα θύματα της νέας κατοχής ζητούν δικαίωση και θα την λάβουν!


Μόλις πριν λίγες ημέρες, ένας ακόμα συμπατριώτης μας δολοφονήθηκε από το κατοχικό καθεστώς, βάζοντας τέρμα στη ζωή του, στα Ίσθμια, όπου ήταν και η κατοικία του, την οποία θα του άρπαζαν σε επικείμενο...
πλειστηριασμό.
Προστέθηκε έτσι ένα ακόμα θύμα του πολέμου κατά του ελληνικού λαού, ενός πολέμου που πραγματοποιείται από τις κυβερνήσεις των δωσιλόγων, οι οποίες, από τη σύσταση του νεότερου Ελληνικού Κράτους, εφαρμόζουν τις εντολές των Φίλων -Συμμάχων και Εταίρων.
Το Ε.ΠΑ.Μ. καταγγέλλει στον ελληνικό λαό και σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο, το έγκλημα αυτό. Ένα έγκλημα διαρκές και επαναλαμβανόμενο, επί μια δεκαετία περίπου μέχρι τώρα.
Ένα έγκλημα που μετράει ήδη πάνω από 10.000 θύματα! Δέκα χιλιάδες οικογένειες που πενθούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα!
Για τους ανθρώπους αυτούς που ξεπέρασαν τα όρια της απόγνωσης, που εξάντλησαν κάθε ελπίδα και βυθίστηκαν στο πιο βαθύ σκοτάδι, προτού καταλήξουν στο «απονενοημένο διάβημα», αντί στεφάνου στο μνήμα τους, αντί μνημοσύνου, το ΕΠΑΜ δίνει μια υπόσχεση και έναν όρκο τιμής:
Ότι δεν θα καταθέσουμε τα όπλα, έως ότου ανατραπεί το καθεστώς κατοχής που δολοφονεί τους συμπολίτες μας, τους γείτονες, τους φίλους, τους συγγενείς μας.
Ότι με την αποτίναξη της κατοχής, οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη για να κριθούν για τα εγκλήματα τους, που έχουν λάβει διαστάσεις γενοκτονίας του ελληνικού λαού.
Ότι η αποκατάσταση της δημοκρατικής νομιμότητας που έχει καταλυθεί, θα συνοδευτεί και με απόδοση δικαιοσύνης, και οι ιδιοκτησίες των πολιτών που αρπάχθηκαν παρανόμως θα επιστραφούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, ακόμα και εάν έχουν περάσει στη δευτερογενή αγορά. 
Αυτός ο αγώνας είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο γεννήθηκε το ΕΠΑΜ! Ο μόνος λόγος ύπαρξής του είναι η πίστη στην επιτυχή έκβαση αυτού του αγώνα, γι’ αυτό και δεν θα σταματήσουμε μέχρι την τελική δικαίωση, την απελευθέρωση της πατρίδας μας και του λαού μας!
Αγρίνιο 13 Μαρτίου 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ