Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Μάρκος Βασίλας - Ανακοίνωση υποψηφιότητας για το αξίωμα του Δημάρχου Αμφιλοχία - ΦΩΤΟ

Την υποψηφιότητα του για το αξίωμα του Δημάρχου Αμφιλοχίας, ανακοίνωσε ο κ. Μάρκος Βασίλας, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου...
Με το συνδυασμό «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», μια ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης, η οποία προέκυψε μέσα από διετείς και πλέον συζητήσεις και η οποία απαρτίζεται από ανθρώπους όλου του πολιτικού φάσματος.
 Ο κ. Βασίλας αναφέρθηκε, σε ζητήματα που αφορούν την  πόλη της Αμφιλοχίας, όπως είναι το εσωτερικό οδικό δίκτυο, το χρόνιο πρόβλημα της ύδρευσης της πόλης, το 3ο δημοτικό σχολείο, το οποίος ενώ υπάρχουν οι προϋποθέσεις, ακόμη παραμένει σε ένα παλαιό κτίριο το οποίο ενοικιάζεται. Ακόμη αναφέρθηκε στο παραλιακό μέτωπο από το Σπάρτο έως το Μενιδί στο οποίο έχουν γίνει ελάχιστες παρεμβάσεις, σε θέματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα και κυρίως την κτηνοτροφία που αποτελεί και την κύρια πηγή εισοδήματος του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού του Δήμου, στην μη αξιοποίηση των Ιαματικών Λουτρών Αλευράδας (Κρεμαστών) και του ορεινού κομματιού της Δημοτική Ενότητας Ινάχου αλλά και στα αναγκαία αποχετευτικά έργα των οικισμών του Ινάχου, τα οποία ενώ είχαν μπει στον προγραμματισμό, ποτέ δεν έγινε καμία ενέργεια.       
Επίσης ιδιαίτερη αναφορά έγινε, στο θέμα το οποίο έχει προκύψει, με τον κόμβο της Ιονίας οδού στη Συκούλα Μενιδίου, αλλά και στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργεια και πιο συγκεκριμένα στις ανεμογεννήτριες οι οποίες έχουν τοποθετηθεί σε σημεία του Δήμου  και στα ανταποδοτικά τα οποία παρέχονται από αυτές.
     Ο κ. Βασίλας είπε ότι στο συνδυασμό υπάρχουν μέλη όλων των πολιτικών χώρων, καλώντας παράλληλα όλους τους πολίτες του Δήμου που πιστεύουν ότι χρειάζεται να ακολουθήσουμε μια νέα πορεία, να συμμετάσχουν και να καταθέσουν τις προτάσεις τους ώστε να συγκροτηθεί ο συνδυασμός και το πρόγραμμά του.






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ