Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016

Ημερίδα για τον διαβήτη στο Αγρίνιο στις 26 Σεπτεμβρίου

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος σε συνεργασία με τον σύλλογο ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη Πάτρα» Ζωή Γλυκιά», διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Μαθαίνω για τον διαβήτη»την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (Παπαστράτου 53 & Σμύρνης) από τις 19:00 έως 21:00.
Ιατροί της περιοχής και διατροφολόγοι θα μιλήσουν για το σακχαρώδη διαβήτη και η πρόεδρος του συλλόγου ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ, θα ενημερώσει τους πολίτες για τα δικαιώματα των... ατόμων που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνονται μετρήσεις σακχάρου και όπου χρειαστεί και γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ