Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Π.ΔΕ.ΙΝ
<sead.depin1@gmail.com>
Την Πέμπτη 12 Νοέμβρη 2020 από τις 8 το πρωί, οι υγειονομικοί των δημόσιων νοσοκομείων της χώρας κινητοποιούνται στις πύλες των νοσοκομείων για να παρθούν ουσιαστικά μέτρα για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας, για... να μη χαθούν άλλες ζωές. 
Η επιβολή του δεύτερου lockdown είναι ομολογία αποτυχίας στη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση. Ο λαός έκανε το καθήκον του στην περίοδο του πρώτου lockdown και υποβλήθηκε σε θυσίες. Η κυβέρνηση όμως σπατάλησε όλο το επόμενο διάστημα χωρίς να πάρει ουσιαστικά μέτρα για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας. 

Οι νοσοκομειακοί γιατροί της Αχαΐας με ανακοίνωσή τους ζητάνε: 
  • · Την κάλυψη των οργανικών κενών στα Κέντρα Υγείας, ΕΚΑΒ και νοσοκομεία με μαζικές προσλήψεις. 
  • · Επαναλειτουργία του Νοσοκομείου Θώρακος για τη νοσηλεία Covid ασθενών και αντίστοιχη προετοιμασία του πρώην 409 Στρατιωτικού Νοσοκομείου. 
  • · Τριπλασιασμό των διαθέσιμων ΜΕΘ Covid στην Αχαΐα, επίταξη χωρίς αποζημίωση των μεγάλων ιδιωτικών νοσοκομείων, κλινικών και εργαστηρίων του νομού. Να μην εφαρμοστεί η οδηγία για μείωση των τακτικών χειρουργείων στα δημόσια νοσοκομεία. 
  • · Αποσυμφόρηση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, των μαζικών χώρων εργασίας, 
  • kαι πολλά άλλα. 
  • Συμφωνούμε και στηρίζουμε αυτά τα αιτήματα και στηρίζουμε τον αγώνα των υγειονομικών. 
Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας που έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούνε και να στηρίξουν την κινητοποίηση των νοσοκομειακών γιατρών την Πέμπτη στο ΠΓΝΠ στις 8:30 πμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ