Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΥΡΑΣ 6: "ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ….".

“Aς συστηθούμε λοιπόν από την αρχή» λένε οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού σε νέα ανακοίνωση υπό το πρίσμα όσων ακολούθησαν του αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπως το κλείσιμο του πετάλου και η στάση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Φώτη Κωστούλα. Η ανακοίνωση είναι η εξής:

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ…..
Έχοντας ζήσει το ίδιο έργο πολλές φορές τα τελευταία χρόνια και βλέποντας ακόμα μια φορά τη μετάθεση ευθυνών σαν το μοναδικό «επιχείρημα» οφείλουμε σεβόμενοι την ιστορία της ΘΥΡΑΣ 6 και έχοντας σαν σκοπό το φρεσκάρισμα της μνήμης του ΑΓΝΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ να σας θυμίσουμε αυτά που «ξεχνάτε» να αναφέρετε. Η δικιά σας οπτική βασιζόμενη σε ψέματα, κακογραμμένες ανακοινώσεις από τα τσιράκια σας και ο τρόμος που καλλιεργείτε για το αύριο τελειώνει στις αλήθειες που ακολουθούν.
Από το καλοκαίρι του 2012 και μέχρι σήμερα είναι η τρίτη φορά που κλείνει η ΘΥΡΑ 6. Οι φορές που έχει, κατά δήλωση του, αποχωρήσει ο ξενερωμένος ιδιοκτήτης από την ομάδα δυστυχώς είναι πολύ περισσότερες για να τις απαριθμήσουμε. Παραθέτουμε ενδεικτικά αυτούσιες κάποιες από τις δηλώσεις του για να μάθουν ακόμα και αυτοί που ήταν…”νήπια” το 2005…
«Δεν έχω κάτι άλλο να δώσω και δεν έχω να δώσω κι άλλα χρήματα. Έχω μετανιώσει που έδωσα πολλές ώρες εργασίας. Δεν υπάρχει όρεξη πλέον, τον χρόνο από τώρα μέχρι να την πάρει κάποιος άλλος την ομάδα τον θεωρώ χαμένο χρόνο. Μπορεί να πληρώσω κιόλας για να δώσω τον Παναιτωλικό. Ενώ για τον αγοραστή δεν με ενδιαφέρει πλέον. Παλιότερα με ενδιέφερε. Τώρα όχι αν είναι άντρας, γυναίκα, άσπρος, μαύρος. Αλβανός ή Έλληνας» gazzetta.gr 08/05/2012.
«Για το αν ο Παναιτωλικός είναι μόνο επιχείρηση: «Αυτή την στιγμή διοικώ μια επιχείρηση» gazzetta.gr 02/10/2012. Επίσης «Είχα πει ότι κουράστηκα και δεν με ενδιαφέρει,είναι επιθυμία μου να ασχοληθώ με άλλα πράγματα. Ο βλάκας Αγρινιώτης που δεν ήξερε τι λέει. Έχω κι εγώ ιδιωτική ζωή και πρέπει να φύγω κάποια στιγμή. Ο χρόνος που μένω από δω και πέρα είναι δανεικός. Φτάνεις στο σημείο να λες αμάν» gazzetta.gr 02/07/2013. Παραδείγματα υπάρχουν και άλλα, δεν είναι σκοπός μας να κουράσουμε απλά να παρουσιάσουμε στιγμές ¨αγάπης¨ για την ομάδα.
Όλα αυτά τα παρανοϊκά που ζούμε τα τελευταία χρόνια είναι για το πείσμα ενός ανθρώπου να παραδεχτεί ότι ο κύκλος του στην ομάδα έχει κλείσει αμετάκλητα. Αυτός που υποβαθμίζει συνειδητά συνέχεια το προϊόν ώστε ποτέ να μην βρεθεί κάποιος με σοβαρό ενδιαφέρον για την ομάδα. Αυτός που παρά τα εκατοντάδες εκατομμύρια που έχει δεν τον γνώριζε κανένας και που έγινε πανελλαδικά γνωστός μέσω του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και φυσικά της δυναμικής του κόσμου του.
Είναι ο ίδιος άνθρωπος που μας κατηγορεί για προπηλακισμούς παιχτών ενώ επιλεκτικά ξεχνάει τους δικούς του τραμπουκισμούς σε οικογενειάρχες στη μεγάλη εξέδρα, (ματς κυπέλλου με ολ. βόλου 2008) γιατί η συμπεριφορά τους δεν ταίριαζε με τα “νέα ήθη” που ήθελε να επιβάλλει. Ο ίδιος που τώρα μας ακυρώνει τα εισιτήρια διαρκείας, αρνούνταν πιο παλιά την έκδοση εισιτηρίων διαρκείας σε άτομα που δεν ταίριαζαν σε ό,τι αυτός θεωρούσε πολιτισμό. Σε αυτά όμως φαίνεται πως ταίριαζαν απόλυτα κόσμος της μεγάλης εξέδρας να ξημερώνονται μαζί με τα ανήλικα παιδιά τους στο κρατητήριο για ένα ρολό χαρτί. Και τώρα το 2019 βλέπουμε ξανά τις κατασταλτικές δυνάμεις, προφανώς σε άριστη συνεργασία μαζί του, απρόκλητα να ανοίγουν κεφάλια ανθρώπων που είχαν πάει εκεί για να συζητήσουν.

Στο πρόσφατο ματς τονίζουμε ξανά και σε όλους τους τόνους επικαλούμενοι ακόμα και τις κάμερες πως αν δεν είχε προηγηθεί η δολοφονική επίθεση της ΕΛ.ΑΣ δεν θα είχε συμβεί το παραμικρό. Φταίχτες για όσα έγιναν είσαι ξεκάθαρα εσύ και οι δυνάμεις καταστολής που ελέγχεις. Είσαι περήφανος (σαν αποστασιοποιημένος όπως έχεις δηλώσει) που τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κάνει συνεχή αρνητικά ρεκόρ στη προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο; Είσαι περήφανος που μια κουβέντα εμψύχωσης με τους ποδοσφαιριστές, τίναξε στον αέρα η εισβολή σου;Είσαι περήφανος που τελικά μετά τις ενέργειες σου η ομάδα τιμωρήθηκε;

Διαχρονικά μας έχετε δείξει πως όταν ο κόμπος φτάνει στο χτένι, πηδάτε από το καράβι για να σώσετε ό,τι μπορεί ο καθένας. Και επειδή τώρα ο μόνος που έμεινε γύρω σου είναι ο “αλάνθαστος” σχεδιαστής πας να ρίξεις το φταίξιμο αλλού. Το 2009 και μετά την ήττα στην Πρέβεζα είχατε ΟΛΟΙ σας παραιτηθεί και η ομάδα πήγε στο μπαράζ με έναν καμικάζι Βασίλη Νταλαπέρα και έναν κόσμο έτοιμο για νίκη ή θάνατο. Και μετά την άνοδο να σου ξανά ΟΛΟΙ εκεί σα να μην συμβαίνει τίποτα για φωτογραφίες και πανηγυράκια. Τώρα έχουμε 2019 και πάλι οι δυσκολίες είναι μεγάλες. Μετά τις τραγικές επιλογές του κολλητού σου και την στελέχωση της ομάδας με παίχτες αμφιβόλου ποιότητας και αξίας, είμαστε Η ΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ομάδα χωρίς νίκη και υπάρχουν ευθύνες. Κανείς δεν ήρθε μόνος του από την Πορτογαλία για να παίξει εδώ κάποιος τον έφερε και αυτός ο κάποιος πρέπει επιτέλους να λογοδοτήσει.
Υποκριτικές συμπεριφορές και παχιά λόγια για εντυπώσεις έχεις μόνο όταν μιλάς για τον κόσμο του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ. Πολλά τα μέτρα και τα σταθμά πολιτισμένε Σουηδέ. Μετά την τελευταία δήλωση που θίχτηκες από την “εισβολή” στον αγωνιστικό χώρο παραθέτουμε πόσο κωλοτούμπας είσαι ένα χρόνο πριν. Χαρακτηριστικά για την εισβολή του Ρώσου πιστολέρο αναφέρεις «Ήταν μια πολύ ατυχής συγκυρία αυτή για τον παοκ, Αυτό που γίνεται εναντίον του είναι υπερβολή. Αυτά που γράφονται τα θεωρώ υπερβολικά και με αρκετή δόση μίσους»
Αγνώμονες δεν υπήρξαμε ποτέ και βάλαμε πλάτη όταν το μακρινό 2005 κάποιοι ζητούσαν πίσω χρήματα που είχαν διαθέσει στην ομάδα. Είναι ο κόσμος του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ που με το υστέρημα του κράτησε όρθια την ομάδα σε δύσκολες στιγμές που δεν μπορείς να διανοηθείς ούτε να σου μεταφέρουν «οι συνεργάτες σου που υπηρετούν επάξια τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ». Αλήθεια εσύ τότε έλειπες και δεν ήξερες, αυτοί όμως ήταν εδώ και σφύριζαν αδιάφορα, προφανώς γιατί δεν υπήρχε όφελος. Για τη σακούλα σούπερ μάρκετ που αναμασάς όλη την ώρα μάθε πως μπορεί να μην είχε φινέτσα, είχε όμως μέσα πάθος τρέλα και περηφάνια. Είχε ένα γήπεδο γεμάτο, κόσμο που κατέκλυζε κάθε έδρα της Ελλάδας και όνειρα γενεών ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΩΝ. Ακριβώς το αντίθετο από αυτό που έχεις παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια.
Στη δήλωση που συνεχίζεις και χρησιμοποιείς περί παρακαλετών για την επιστροφή στο γήπεδο, απλά παραθέτουμε την δήλωση του για σένα αλάνθαστου συνεργάτη σου όταν μας είχατε αναγκάσει να απέχουμε έτσι ώστε να μην γελοιοποιείσαι «Το έχω πει πολλές φορές ότι μας λείπει ο παλμός των οργανωμένων φιλάθλων.» agrinio-sports.gr 24/11/2016
Η μεγαλύτερη αποδοκιμασία των πρακτικών σου και της πολιτικής σου είναι η ντροπιαστική εικόνα των κερκίδων του γηπέδου τα τελευταία χρόνια. Άραγε μήπως είστε εσείς η «οικτρή μειοψηφία» και πλέον δεν εκφράζετε τους «υγιείς φιλάθλους»; Μήπως είστε απλά μια κλίκα απομονωμένη στην επιχείρηση σου στο Δοκίμι που έχετε χάσει παντελώς το σφυγμό της κοινωνίας του Αγρινίου;;;
Σε κάτι όμως ήσουν πρωτοπόρος και στο αναγνωρίζουμε. Στα 93 ένδοξα χρόνια ιστορίας του Συλλόγου υπήρξες ο μοναδικός που προσπάθησε να κατευθύνει και να κομματικοποιήσει τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΛΑΟ. Ευτυχώς ο ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ δεν είναι τόσο υποτακτικός όσο αυτοί που σε περιβάλλουν.
Κλείνεις τη ΘΥΡΑ 6 για λόγους ασφαλείας τη στιγμή που όλος ο κόσμος έχει γίνει μάρτυρας των τραγικών περιστατικών του φετινού αγώνα με την αεκ, απόρροια των εγκληματικών αμελειών των συνεργατών σου. Σε αντίθεση με ό,τι μας λέγατε όλο το καλοκαίρι, ότι το περσινό πάθημα με τον παοκ σας έγινε μάθημα, η ίδια η ιστορία σας διέψευσε ακόμα μια φορά πανηγυρικά. Η αγανάκτηση μας έχει πολλούς λόγους και αιτίες που δεν συνοψίζονται μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Το «αλλιώς ονειρευόμαστε τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ» μεταφράζεται σε μια ομάδα που παλεύει όλα τα ματς με αξιοπρέπεια και δεν τα παρατάει κάθε χρόνο το Φλεβάρη. Κανείς δεν ζήτησε το πρωτάθλημα( το κύπελλο το παρατάς κάθε χρόνο) αλλά μια ομάδα που να βγάζει πάθος και να μην κοροϊδεύει. Ένα γήπεδο με γεμάτες κερκίδες όπως παλιά που εσύ ήσουν απών. Υπάρχει «σχετικό πλούσιο αποδεικτικό υλικό» όπως θα΄λεγες και εσύ.
Χωρίς να ρωτήσεις τον κόσμο σε μία νύχτα αλλοίωσες και εξευτέλισες τον ηρωικό ΤΙΤΟΡΜΟ. Ένα σήμα που αντιπροσωπεύει εσένα και τους αυλικούς σου μόνο. Γιατί ΠΟΤΕ δεν σε ένοιαξε η άποψη του κόσμου. Τεράστιες και οι ευθύνες του ερασιτέχνη σε αυτό το έκτρωμα.
Βγαίνεις παρακαλώντας δημόσια ιδιοκτήτες άλλων ομάδων για την εξαγορά της προσωπικής σου επιχείρησης χρησιμοποιώντας το όνομα του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, ξευτελίζοντας την περηφάνια μιας ολόκληρης πόλης. Ενώ είσαι λαλίστατος για τον κόσμο μας σε ντροπιαστικές δηλώσεις γνωστού ποινικολόγου εναντίον της ομάδας μας κάνεις την πάπια και αφήνεις να αιωρούνται ζητήματα που διαβάλλουν την ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ και την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ του συλλόγου.
ΑΣ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
Είμαστε ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΙ!
Είμαστε από το πάρκο, από τις πλατείες και τις αλάνες.
Εμείς που λιώσαμε τα παπούτσια μας.
Εμείς που φάγαμε την κοτρόνα, εμείς που γονατίσαμε από το γκλομπ.
Εμείς που κλάψαμε με τα μούτρα σφηνωμένα στο κάγκελο.
Είμαστε τα σερί και οι αϋπνίες πριν από τις εκδρομές.
Τα χαμένα μεροκάματα για να τρέξουμε στο γήπεδο.
Οι κοπάνες απ τα σχολεία.
Τα βαμμένα κίτρινα-μπλε θρανία.
Η ασταμάτητη γκρίνια.
Οι φωνακλάδες και τα φτωχαδάκια που πιάνονται αγκαζέ χωρίς να κοιτάνε το πρόσωπο που αντιστοιχεί στον αγκώνα που αγκαλιάζουν.
Οι φοιτητές που την βγάζουν με μακαρόνια όλη την εβδομάδα για να μπορέσουν να ταξιδέψουν την Κυριακή.
Οι πιτσιρικάδες που έφευγαν κρυφά απ το σπίτι.
Είμαστε αυτοί που έφτιαξαν τη μαγεία.
Εμείς που δε φύγαμε ποτέ.
Τα διαζύγια.
Οι απολύσεις.
Τα κρατητήρια.
Είμαστε οι βρεγμένοι από τις καταιγίδες, οι τσουρουφλισμένοι από τον ήλιο, οι παγωμένοι από τους ανέμους.
Τα ατελείωτα χιλιόμετρα.
Οι βραχνιασμένες φωνές.
Αυτοί που όργωσαν όλη την Εθνική Οδό.
Αυτοί που κράτησαν τη σημαία με τον Τίτορμο ψηλά για να την κοιτάζετε από κάτω.
Τα συνθήματα στους τοίχους του Αγρινίου και όλης της χώρας.
Οι ατελείωτες ώρες προετοιμασίας της κερκίδων που φωτογραφίζατε και επιδεικνύετε με καμάρι.
Οι έρανοι της Δ’ Εθνικής.
Τα δάκρυα χαράς σε κάθε γκολ.
Αυτοί που γλίτωσαν από την μπάρα στην Δράμα και την ανατροπή του πούλμαν μετά την Καρδίτσα.
Το περήφανο ΠΑΝΑΙ ΟΛΕ σε πόλεις και χωριά, ανεξαρτήτου κατηγορίας.
Αυτοί που θα μπουν μπροστά.
Οι σφιγμένες γροθιές κόντρα σε κάθε δυνάστη, δικό μας ή ξένο.
Οι γυρισμένες πλάτες στα παλαμάκια σας.
Είμαστε τα παιδιά που δε μεγαλώσανε ποτέ.
Είμαστε οι ζωές που δε θα αφηγηθεί κανείς.
Είμαστε η ανιδιοτέλεια, το πάθος και η αξιοπρέπεια.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΜΑΣ και δεν χάνει ποτέ.
Να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους τις τελευταίες μέρες προσφέρθηκαν με τα διαρκείας τους να μας εκδώσουν εισιτήρια για άλλες θύρες του γηπέδου, οι προβοκάτσιες που μας περιμένουν είναι κάτι παραπάνω από ορατές και καλούμαστε να μάθουμε μέσα από τα λάθη μας. ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΜΕ, αλλά ουσιαστικά ξεσπιτωνόμαστε και αφήνουμε προς το παρών την εικόνα του γηπέδου στα επόμενα ματς να ‘μιλήσει’..
ΥΓ. Προς ενδιαφερόμενους επενδυτές: Ο Παναιτωλικός έχει ανάγκη από ανθρώπους που έχουν πραγματικό ήθος και όχι από υποκριτές. Ανθρώπους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο και δεν διχάζουν και στρέφονται εναντίον του λαού του Παναιτωλικού αλλά θα τον ενώσουν. Που δεν θα ξηλώνουν ομάδες και κερκίδες κάθε χρόνο αλλά θα γίνουν γροθιά με τον κόσμο και θα χτυπάνε το βρώμικο κατεστημένο του Ελληνικού ποδοσφαίρου αντί να έχουν πάρε- δώσε με αυτό.
ΥΓ2. Ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός άφαντος και συνένοχος.
ΥΓ3. Ύβρις – Άτη – Νέμεσις – Τίσις.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ