Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

600.000 σε 120 Δήμους για καταφύγια Αδέσποτων Ζώων (Λίστα)

Με Απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, εγκρίθηκε η χρηματοδότηση 600.000 ευρώ (συγκεκριμένα 599.665,41 € ), τα οποία θα κατευθυνθούν σε Δήμους και Συνδέσμους Δήμων για τη λειτουργία καταφυγίων...
αδέσποτων ζώων συντροφιάς.
Όπως αναφέρει σχετική Ανακοίνωση, με τη συγκεκριμένη Απόφαση ο Μ. Βορίδης “προωθεί την βελτίωση των όρων ευζωίας των αδέσποτων ζώων” και “διασφαλίζει τη συνέχιση της λειτουργίας καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς με σκοπό την προστασία τους από την εκμετάλλευση και την κακοποίηση ή τη χρησιμοποίησή τους με στόχο την κερδοσκοπία”.
Στον Πίνακα που ακολουθεί ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τους 120 Δήμους/Συνδέσμους Δήμων που αφορά η χρηματοδότηση.
Προσοχή χρειάζεται στο ότι το σύνολο της εγκεκριμένης επιλέξιμης δαπάνης για κάθε Δήμο αναγράφεται στην τελευταία στήλη του Πίνακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ