Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018

ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά κατά Παπαναστασίου και Μητρόπολης για την εκδήλωση για τη συμφωνία των Πρεσπών

«Ποιος φοβάται τον διάλογο;» τιτλοφορείται η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας, μέσω της οποίας ασκείται σκληρή κριτική κατά της παράταξης του Γιώργου Παπαναστασίου αλλά και κατά της Μητρόπολης, με αφορμή την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, εντός του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου για τη συμφωνία των Πρεσπών.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΑΟΥΣ
Πραγματοποιείται την 1 Αυγούστου 2018, εντός του χώρου του ιερού ναού Αγίου Κωνσταντίνου !!!!!!! , μία εκδήλωση – ομιλία του γνωστού για τις απόψεις του κου Λυγερού (στρατηγικού αναλυτή;) για την συμφωνία των Πρεσπών.
Φερόμενος διοργανωτής της «εκδήλωσης» αυτής το Τοπικό Συμβούλιο Αγίου Κων/νου Δήμου Αγρινίου , δηλαδή η παράταξη του κου Παπαναστασίου, η οποία αφού άφησε άφωνο το Αγρίνιο με το τεράστιο έργο που παρήγαγε τέσσερα χρόνια τώρα , το έριξε στην εθνική αναζήτηση την εθνική μιζέρια μέσα από νέες περιχαρακώσεις και φοβικού διαχωρισμούς σε νεοπατριώτες και νεοεθνοπροδότες και μειοδότες, χέρι – χέρι με τον σε αγρυπνίες ευρισκόμενο Μητροπολίτη Κοσμά και την λοιπή «Αγία Οικογένεια» της περιοχής μας.

Έρχεται η εκδήλωση αυτή σαν μία συνέχεια της τελετής του΄Αγίου Κάστανου» που μας έκανε γνωστούς πανελληνίως για την ευρηματικότητα και αγυρτεία γνωστών ακραίων εκκλησιαστικών κύκλων της πόλης . Χρησιμοποιούν οι αθεόφοβοι ένα λατρευτικό χώρο , έναν ναό για να διχάσουν του πιστούς, να διαιρέσουν τον λαό, να πολώσουν την κατάσταση, μια και «οι λαοσυνάξειςτους» δεν τους βγήκαν . Επιχειρούν να μεταφέρουν ένα κλίμα πόλωσης περί δήθεν μειοδοσιών, αυτοί και οι πολιτικοί τους πρόγονοι που με τις αντιλήψεις τους και τους ψευδοπατριωτισμούς τους , έφεραν την μικρασιατική καταστροφή , την διχοτόμηση της Κύπρου και την κατοχή τμήματος του νησιού από ξένη δύναμη,και άλλα μύρια δεινά για την χώρα.
Οι «αθεόφοβοι» δεν περίμεναν να ταφούν οι νεκροί του Νέου Βουτζάκαι στο Μάτι.
Φοβούνται τον διάλογο και την προβολή όλων των απόψεων για την συμφωνία των Πρεσπών.
Οι «αθεόφοβοι» χρησιμοποιούν την Εκκλησία και μία περιοχή (τον προσφυγικό Άγιο Κων/νο)με μεγάλους συμβολισμούς και ιστορικό παρελθόν προσφυγιάς και μαρτυρίων των οπαδών της μεγάλης ιδέας , για να διχάσουν, διαιρέσουν και ορθώσουν εμπόδια στην συνύπαρξή μας με τους γειτονικούς λαούς, ρίχνοντας νερό στον μύλο του ΕΡΝΤΟΓΑΝ και στα σχέδια του για δημιουργία ισλαμικού τόξου στα Βαλκάνια.
Όχι στη δημιουργία νέων διαιρέσεων και νέων διχασμών.
Όχι στη χρησιμοποίηση των Ιερών Ναών για πολιτικές εκδηλώσεις.

Νομαρχιακή επιτροπή Αιτωλ/νίας του
ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ