Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου

Την Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018 στις 19.00 μ.μ. θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου, επί της οδού Αναστασιάδη 1 στο Αγρίνιο, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1.  Έγκριση υποβολής πρότασης με τίτλο: «Ανάπλαση των Ο.Τ. 63-64 και Ο.Τ. 66 Σχεδίου πόλης Αγρινίου» στον άξονα Προτεραιότητας 1 (Α.Π.1) «Αστική Αναζωογόνηση 2018» του χρηματοδοτικού Προγράμματος «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» 2017-2018, Β πρόσκληση, του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Μελιάδης).

2.  Έγκριση υποβολής προτάσεων ενεργειακής αναβάθμισης σχολικών κτιρίων του Δήμου Αγρινίου  στο πλαίσιο της Πρόσκλησης με κωδικό: 02004c03  και   τίτλο: «Δράση 4.c.1.1-a2 : Επενδύσεις σε δημόσιες υποδομές πλην υποδομών υγείας για ενεργειακή αναβάθμιση και την χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας» του ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 2 «Προστασία του Περιβάλλοντος – Μετάβαση σε μία οικονομία φιλική στο περιβάλλον» (ΕΤΠΑ) του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα».
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γκρίζης).

 

3.  Αποδοχή από το Δήμο Αγρινίου (ως Φορέας υλοποίησης) της ανάληψης της αρμοδιότητας υποβολής πρότασης και υλοποίησης της πράξης: «Έργα επέκτασης ΧΥΤΑ 2ης ΓΕΝ Αιτ/νιας (Φάση Β)» για λογαριασμό του Συνδέσμου Διαχείρισης Αποβλήτων 2ης Δ.Ε. Ν. Αιτωλοακαρνανίας και έγκριση σύναψης σχετικής Προγραμματικής Σύμβασης.

(Εισηγητής: Πρόεδρος ΦΟ.Δ.Σ.Α. κ. Στούπας).

4.  Αναμόρφωση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος Δήμου Αγρινίου έτους 2018.

(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Φαρμάκης).

5.  Εξειδίκευση πιστώσεων προϋπολογισμού Δήμου Αγρινίου έτους 2018.
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Φαρμάκης).

6.  Έγκριση της υπ’ αριθμ. 166/2018 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής με θέμα: «Έκθεση εσόδων - εξόδων  Β΄ τριμήνου  2018  για  τον έλεγχο υλοποίησης  του  προϋπολογισμού  έτους  2018».
(Εισηγητής: Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής κ. Φαρμάκης).

7.  Έγκριση πρόσληψης ασκουμένων δικηγόρων στο Δήμο Αγρινίου, για την πραγματοποίηση μέρους της πρακτικής τους άσκησης διάρκειας έξι μηνών με δυνατότητα παράτασης.
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γκρίζης).

8.  Πρόσληψη προσωπικού για αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών για τις ανάγκες του Τμήματος Κοιμητηρίων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου για το έτος 2018, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας έως 2 μήνες.
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γκρίζης).

9.  Ανάθεση   σε τρίτο της  μίσθωσης  κάδων  για τη συγκέντρωση  μπαζών κ.λπ.
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Φαρμάκης).

10.     Παράταση ισχύος της υπ’ αριθμ. πρωτ. 82119/23-11-2017 σύμβασης για τη σίτιση του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου.
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Φαρμάκης).

11.     Παράταση ισχύος της σύμβασης για την προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙ.Π.Α. Δήμου Αγρινίου.  
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Φαρμάκης).
12.     Καταβολή εισφοράς σε χρήμα και συμψηφισμός με ήδη καταβληθέν ποσό.
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Φαρμάκης).

13.     Οικονομική ενίσχυση οικονομικά αδυνάτων κατοίκων του Δήμου Αγρινίου.

(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Καλαντζής).

14.     Έγκριση της υπ’ αριθμ. 2/2018 απόφασης της  Επιτροπής  Τουριστικής  Ανάπτυξης και Προβολής του  Δήμου  Αγρινίου με θέμα: «Τροποποίηση Προγράμματος  για την  Τουριστική  Προβολή  του  Δήμου  Αγρινίου έτους 2018, αλλαγή τίτλου δράσης από “Εκπόνηση μελέτης  Ολοκληρωμένης  Τουριστικής  Ανάπτυξης του  Δήμου  Αγρινίου” σε   “Κατάρτιση Στρατηγικού και  Επιχειρησιακού  Σχεδίου για την  Ανάπτυξη του  Τουρισμού στο  Δήμο  Αγρινίου,  με τη διαδικασία της διαβούλευσης”». 
(Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος κα Σαλακίδου).

15.     Δωρεάν παραχώρηση χρήσης του κτηρίου που στεγάζονταν το Δημοτικό Σχολείο Ψηλόβραχου, στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Ψηλόβραχου Τριχωνίδας, «Η ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ».
(Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος κα Σαλμά).

16.     Έλεγχος και αποζημίωση επικειμένων στα πλαίσια της προετοιμασίας  της μελέτης έργου: «Εκσυγχρονισμός και επέκταση  υποδομών συλλογής αστικών λυμάτων περιοχής Αγίας Βαρβάρας» Επέκτασης 1991 σχεδίου πόλης Αγρινίου.
(Εισηγητής: Γενικός Γραμματέας κ. Τζιώλης).

17.     Βεβαίωση αδυναμίας παροχής και εκτέλεσης από την Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης και Πολεοδομικού Σχεδιασμού του Δήμου Αγρινίου εξειδικευμένων   υπηρεσιών σε θέματα πολεοδομικά και χωροταξικά.
(Εισηγητής: Γενικός Γραμματέας κ. Τζιώλης).

18.     Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Ανακατασκευή οδών Μαγνησίας, Παναγοπούλου και οδών μεταξύ 466Γ - 469».
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Μελιάδης).

19.     Έγκριση του  3ου Α.Π.Ε. (τακτοποιητικός) του έργου:  «Αποκατάσταση βατότητας αγροτικού δικτύου Δ.Ε. Αρακύνθου και Μακρυνείας Δήμου Αγρινίου που επλήγησαν από πλημμυρικά φαινόμενα τη χρονική περίοδο από 30-01-2015 έως 02-02-2015».
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Μελιάδης).

20.     Έγκριση του  πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής και της βεβαίωσης συμμόρφωσης του 1ου και 2ου παραδοτέου της υπηρεσίας υποέργου 2: «Τεχνική Υποστήριξη για την ωρίμανση των πράξεων Π1.4 της στρατηγικής ΒΑΑ του Δήμου Αγρινίου».
(Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Μελιάδης).             

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ