Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Διαμαρτυρία στη ΔΕΗ Μεσολογγίου θα κάνουν οι Αγρότες και τα TOEB

Σε συγκέντρωση στα γραφεία της ΔΕΗ στο Μεσολόγγι καλούν όλο τον αγροτικό κόσμο και τους ΤΟΕΒ Αιτωλοακαρνανίας οι ΤΟΕΒ Νεοχωρίου, Μεσολογγίου, Κατοχής, Λεσινίου και ο ΓΟΕΒ Αχελώου προκειμένου να... μην κοπεί το ρεύμα στα αντλιοστάσια.
Η συγκέντρωση θα γίνει την Τρίτη στις 6.30 το πρωί προκειμένου να αποτραπεί η διακοπή ρεύματος και μείνουν απότιστα τα χωράφια. Σε ανακοίνωση τους οι οργανισμοί αναφέρουν χαρακτηριστικά:
«Η ΔΕΗ απειλεί με άμεση διακοπή του ρεύματος στα αντλιοστάσια… Ύστατη έκκληση προς όλους τους οφειλέτες να τακτοποιήσουν άμεσα τις οφειλές τους για να μην κλείσουν οι οργανισμοί.
Τρίτη 6.30 το πρωί συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στο Μεσολόγγι από όλα τα ΤΟΕΒ της Αιτωλοακαρνανίας του ΓΟΕΒ και όλου του αγροτικού κόσμου προκειμένου να σταματήσουμε την διακοπή ρεύματος στα αντλιοστάσια.
Την Τρίτη το πρωί έχουμε αγώνα
Δεν θα επιτρέψουμε την καταστροφή του τόπου μας
Την Τρίτη το πρωί αποφασίζουμε εμείς για τις περιουσίες μας και όχι οι ξένοι».
aixmi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ