Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Αλήθειες και ψέματα για τους πλειστηριασμούς με 11 ερωτήσεις και απαντήσεις. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη

Τρόικα, δανειστές, κυβέρνηση, τράπεζες, funds, κοράκια ετοιμάζονται να πέσουν ως ακρίδες στη λαϊκή περιουσία. Μέσα στους επόμενους μήνες σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη μεταφορά πλούτου από τα λαϊκά στρώματα στο...
κεφάλαιο μέσα από τη διαδικασία των πλειστηριασμών. Από τη μια νέα κέρδη, από την άλλη δυστυχία, ξεσπίτωμα, χάσιμο των κόπων μιας ζωής. Στο αμείλικτο αυτό δίλημμα η θέση μας είναι δεδομένη. Κανένα σπίτι, καμιά λαϊκή περιουσία να μη “βγει στο σφυρί”.
Στην αρχή κυβέρνηση – μνημονιακή αντιπολίτευση – τραπεζίτες – “κοράκια” έκαναν ότι «δεν έβλεπαν, δεν είδαν και δεν άκουσαν» τις κοινωνικές αντιδράσεις, όταν εδώ και 2 χρόνια το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών, κάθε Τετάρτη εκδήλωνε μαζικά και ενωτικά στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας την αντίθεση του με την υφαρπαγή των πρώτων κατοικιών και των λαϊκών περιουσιών.
Στη συνέχεια, επιχείρησαν να «αμαυρώσουν» και να συκοφαντήσουν ένα απόλυτα δίκαιο κοινωνικά αγώνα, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα με τα «παπαγαλάκια» τους να υποστηρίζουν, τάχα, ότι λόγω του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών προστατεύονται οι μεγαλο – οφειλέτες – «καρχαρίες». Ένα επιχείρημα που ήταν από την πρώτη στιγμή έωλο και ψευδές, αφού ουδέποτε όσοι αγωνίζονται για την προστασία των λαϊκών νοικοκυριών δεν απέτρεψαν πλειστηριασμό πολύ μεγάλης ακίνητης περιουσίας πολύ πλούσιου μεγαλοοφειλέτη.
Αφού είδαν ότι ούτε η αδιαφορία, αλλά ούτε και η συκοφαντική προπαγάνδα τους μας αγγίζει,επέλεξαν -όπως ήταν αναμενόμενο- την άγρια καταστολή, τον ξυλοδαρμό και τη ρήξη χημικών (ακόμη και μέσα σε κλειστό χώρο, με κίνδυνο να έχουμε νεκρούς!) όπως όλοι είδαν να γίνεται την Τετάρτη, 29/11, στο Ειρηνοδικείο Αθηνών. Ένα γεγονός το οποίο προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Λαϊκής Ενότητας, με την υποβολή μήνυσης, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, από αντιπροσωπεία της ΛΑΕ, με επικεφαλής τον Γραμματέα του Πολιτικού Συμβουλίου της, Παν. Λαφαζάνη.
Ξεκαθαρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση (κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, παλαιομνημονιακά κόμματα και φυσικά τους δανειστές – «οικονομικούς δολοφόνους») ότι τίποτα, ούτε η συκοφαντική προπαγάνδα, ούτε η βία, ούτε η ρίψη χημικών, θα μας σταματήσει. Ο αγώνας για την υπεράσπιση των πρώτων κατοικιών και των λαϊκών περιουσιών θα γιγαντωθεί, θα διευρυνθεί κοινωνικά και θα κλιμακωθεί.
Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τους μαγαζάτορες και επαγγελματίες που καταστρέφονται από την ύφεση και τα μνημόνια της λιτότητας να συστρατευθούν και να γιγαντώσουν το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, που έχει αποτρέψει κάθε εκποίηση λαϊκής περιουσίας το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Είναι γνωστό ότι για να παρακάμψουν αυτό το κίνημα κυβέρνηση, δανειστές και η ηγεσία του συλλόγου των συμβολαιογράφων Αττικής – Πειραιώς και νήσων, προετοίμασαν και προώθησαν το νομοθετικό πλαίσιο και την ηλεκτρονική πλατφόρμα για το πέρασμα στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, έτσι ώστε να χάνονται οι κόποι μιας ζωής με ένα κλικ στον υπολογιστή. Γύρω από το θέμα αυτό επιχειρείται μια συστηματική παραπληροφόρηση και δημιουργία σύγχυσης.
Με το σημείωμά μας αυτό επιχειρούμε να απαντήσουμε σε μια σειρά κρίσιμα ερωτήματα.

Συνεχίζεται κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ