Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

2ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ στο Αγρίνιο

ΔΙΕΘΝΗΣ  ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ 
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ – ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Ταχ. Διεύθυνση: οδός Κυριαζή – Τ.Κ. 301 00 ΑΓΡΙΝΙΟ
2641-0-22425, e-mail:
i.p.a.akarnanias@gmail.com
 Αγρίνιο 15/12/2017
Θέμα: 2ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ
Για άλλη μια χρονιά η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου, τον Δικηγορικό Σύλλογο Αγρινίου και τον Σύνδεσμο Βετεράνων Μπάσκετ Αγρινίου, διοργανώνουν το καθιερωμένο πλέον φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ. Στις 3-4/01/2018 σας περιμένουμε όλους να απολαύσετε ένα μπασκετικό διήμερο στηρίζοντας συνανθρώπους μας που χρειάζονται.....
την βοήθειά μας.
    Φέτος έχουν εκδοθεί 4.000 εισιτήρια αξίας 2 ευρώ το καθένα, τα οποία ήδη διατίθενται απ' τους φορείς των ομάδων που θα συμμετέχουν, την αστυνομία την πυροσβεστική τους δικηγόρους και τους βετεράνους, καθώς και απ' την ενορία του Αγίου Δημητρίου. Τα έσοδα φέτος θα διατεθούν για την στήριξη των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο Αγρίνιο. Την στήριξη του κοινωνικού παντοπωλείου στο Αγρίνιο. Την στήριξη της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου και την στήριξη οικογένειας αστυνομικού που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας μέλους της οικογένειάς του.
    Ζητάμε για άλλη μια χρονιά απ’ τους συναδέλφους και τους συμπολίτες μας να εξαντλήσουν τα εισιτήρια, δείχνοντας έμπρακτα  αλληλεγγύη  στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Για το Δ.Σ
Ταμπακέλης Δημοσθένης

Υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ