Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Ανοίγει την συζήτηση για τις εκλογές στην Αυτοδιοίκηση ο ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου

ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ  
Η Δημοτική Οργάνωση μελών  ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου, ανοίγοντας τη συζήτηση με τη τοπική κοινωνία για την Αυτοδιοίκηση και τις επερχόμενες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, διοργανώνει ανοικτή συζήτηση την ΤΡΙΤΗ 15 Οκτωβρίου και ώρα 7:00 το απόγευμα στην αίθουσα του ΠΑΡΚΟΥ.
Με την εκτίμηση ότι:
. η Αυτοδιοίκηση μπορεί και πρέπει να είναι βασικός πυλώνας της Δημοκρατίας, της εθνικής ανεξαρτησίας , της λαϊκής κυριαρχίας όπως επίσης της αλληλεγγύης, της  κοινωνικής και παραγωγικής ανασυγκρότησης
. οι δημοτικές εκλογές δεν είναι και δεν πρέπει να θεωρηθούν ως μια τοπική υπόθεση ξεκομμένη απ’ το  κεντρικό πολιτικό γίγνεσθαι, όπως επιθυμούν  να τις χαρακτηρίσουν τα κόμματα της συγκυβέρνησης στην προσπάθειά τους να απενοχοποιήσουν τις πολιτικές τους.
. στις επερχόμενες εκλογές για την Αυτοδιοίκηση η ψήφος του λαού θα είναι ισχυρή, πολιτική και θα εκφράζει την επιθυμία του για αξιοπρεπή διαβίωση και ανατροπή της καταστροφικής πολιτικής των μνημονίων.
. οι δυνάμεις που θα πρέπει να νικήσουν είναι αυτές που θα αρθρώσουν  καθαρό λόγο με χαρακτηριστικά  ριζοσπαστικά, οικολογικά , δημοκρατικά και αντιφασιστικά.
. η τοπική κοινωνία  ενημερωμένη οφείλει  να λάβει και να διατηρήσει  τον πρώτο και τελευταίο λόγο για τα θέματα που αφορούν την πόλη  και ευρύτερη την περιοχή του Δήμου.

καλούμε

όλους  τους δημοκρατικούς πολίτες του δήμου, κινήματα, φορείς, οικολογικές οργανώσεις, ενεργούς πολίτες, αυτοδιοικητικά πρόσωπα  να συμμετάσχουν στη πρώτη Ανοικτή Λαϊκή συνάντηση- συζήτηση συμβάλλοντας  και με τη δική τους άποψη- πρόταση στη συγκρότηση ενός ευρέως Αυτοδιοικητικού κινήματος που θα εξελιχθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα σε νικηφόρα Αυτοδιοικητική παράταξη για το Δήμο Αγρινίου με καθαρό Αντιμνημονιακό, Αντικαλλικρατικό, Ριζοσπαστικό, Δημοκρατικό και Οικολογικό προσανατολισμό.
Εκ μέρους του Τμήματος Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετέχει το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας  ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ