Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΟΑΕΔ: Αίτηση συμμετοχής 10.000 ανέργων για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς χαρακτήρα

Λήγει η υποβολή αιτήσεων για πρόσληψη 10.000 ανέργων σε δήμους και περιφέρειες της χώρας για χρονικό διάστημα 5 μηνών. Ειδικότερα, ξεκίνησε την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013 και λήγει την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013 (στις 12:00 το μεσημέρι), καθώς εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ και αναρτήθηκε στους δικτυακούς τόπους του (asep.gr) και του ΟΑΕΔ (oaed.gr), η Δημόσια Πρόσκληση για την πεντάμηνη απασχόληση 10.000 ανέργων Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε.) Γενικών Καθηκόντων, στο πλαίσιο της.............
υλοποίησης της Πράξης «Προώθηση της Απασχόλησης Μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα».
Η πρώτη Δημόσια Πρόσκληση αφορά στην δημιουργία 10.000 θέσεων πλήρους απασχόλησης,  ειδικότητας Υ.Ε. Γενικών Καθηκόντων, μέσω της πρόσληψης προσωπικού για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών σε δήμους και περιφέρειες της χώρας.[Μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονική υποβολή αίτησης, επιλέγοντας το link στο τέλος του άρθρου]. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ