Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΑ: «Δεν τίθεται θέμα μεταφοράς της έδρας στο Μεσολόγγι»

Μετά από διαβουλεύσεις έξω από το Υπουργείο, πριν λίγο έγινε γνωστό ότι αντιπροσωπεία των φοιτητών, των Καθηγητών και των εργαζομένων θα συναντηθεί με στέλεχος του Υπουργείου, πιθανότατα τον Γενικό Γραμματέα, όπως αναφέρουν πληροφορίες.
Στο Υπουργείο επιστρέφουν και οι εκπρόσωποι των φορέων. Αυτή την...... φορά οι φοιτητές δεν προτάσσουν το θέμα της έδρας του ΤΕΙ αλλά της μεταφοράς των Σχολών Διοίκησης Οικονομίας και Κοινωνικής Εργασίας για τις οποίες επιδιώκουν να λάβουν διαβεβαιώσεις ότι θα παραμείνουν στην Πάτρα.
Δεν τίθεται θέμα μεταφοράς της έδρας του ΤΕΙ Πάτρας στο Μεσολόγγι. Το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας θα έχει έδρα την Πάτρα, διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο Πατρέων, τους βουλευτές και τους εκπροσώπους των Επιμελητηρίων (Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Θανάσης Γιανναδάκης) ο Πατρινός Υφυπουργός Παιδείας Θόδωρος Παπαθεοδώρου, στη συνάντηση που είχε μαζί τους στο Υπουργείο το μεσημέρι.
Ωστόσο, η απόφαση του κ. Παπαθεοδώρου να μην δεχθεί στο γραφείο του εκπροσώπους των Καθηγητών και των φοιτητών του ΤΕΙ πυροδότησε ένταση. Αυτή την ώρα, όπως αναφέρουν πληροφορίες,οι φοιτητές και οι Καθηγητές είναι συγκεντρωμένοι έξω από το Υπουργείο Παιδείας όπου τους ενημερώνει για τα αποτελέσματα της συνάντησης ο κ. Δημαράς.
Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι προκλήθηκε ένταση μεταξύ ομάδας φοιτητών και του Προέδρου του ΤΕΙ Σωκράτη Καπλάνη με αφορμή όχι το θέμα της έδρας αλλά της μεταφοράς Σχολών του ΤΕΙ σε άλλες πόλεις.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου αν και πήγε στο Υπουργείο δεν συμμετείχε στη συνάντηση διαμαρτυρόμενη για τον «αποκλεισμό» των Καθηγητών και φοιτητών.
Ο κ. Παπαθεοδώρου ήταν καθησυχαστικός στη συνάντηση με τους φορείς και επανέλαβε ότι η Πάτρα δεν πρόκειται να χάσει την έδρα του ΤΕΙ, κάτι που ανέφερε σε δηλώσεις του χθες βράδυ και ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας Ανδρέας Κατσανιώτης.
dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ