Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

«Άθλια επιχείρηση ταύτισης της Κωνσταντοπούλου με Κασιδιάρη»

Για άθλια επιχείρηση ταύτισης της Ζωής Κωνσταντόπουλου με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη καταγγέλλουν τόσο τον πρόεδρο της Προανακριτικής Επιτροπής, Χρήστο Μαρκογιαννάκη όσο και άλλους βουλευτές της κυβέρνησης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας και Σταύρος Κοντονής.
Σε γραπτή δήλωση τους, οι δυο βουλευτές- μέλη της Προανακριτικής κάνουν λόγο για στημένη φασιστική γελοία παράσταση του κ. Κασιδιάρη, αλλά......και για εφαρμογή ενός σχεδίου πρόκλησης τεχνητής πολιτικής έντασης, μιας οργανωμένης προβοκάτσιας από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, με την πλήρη «κατανόηση», ανοχή και συνεργασία- όπως λένε- του προέδρου της Επιτροπής, Χρ. Μαρκογιαννάκη.
«Ο στόχος ήταν να μετατραπεί η διαδικασία σε επικοινωνιακό “show”, ώστε να συγκαλυφθούν οι ευθύνες τελικά όλων των κυρίως εμπλεκομένων (Παπακωνσταντίνου- Διώτης- Βενιζέλος- Παπανδρέου). Την σεξιστική, εξυβριστική και απίστευτης χυδαιότητας προσωπική επίθεση εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου την παρακολούθησε το πανελλήνιο. Ο καθείς, ας βγάλει τα συμπεράσματά του» υπογραμμίζουν οι δύο βουλευτές.
«Εμείς, μαζί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, θα επιμείνουμε, έστω και υπ΄αυτές τις άθλιες συνθήκες, να δίνουμε τη μάχη, ώστε το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ να αποκαλυφθεί πλήρως και ο ελληνικός λαός να πληροφορηθεί την αλήθεια» προσθέτουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ