Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωση συντονιστικής επιτροπής ΤΕΙ-παράρτημα Ναυπάκτου

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΕΙ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ  ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ             Ναύπακτος 20/2/2013  
Πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας η κινητοποίηση που είχε προγραμματιστεί στο πλαίσιο της σημερινής (χθεσινής) γενικής απεργίας.
 Οι δημότες μας έδωσαν δυναμικό παρόν συνδέοντας τα αιτήματα της γενικής απεργίας με το σχέδιο ΑΘΗΝΑ που αφορά και επηρεάζει αποφασιστικά το μέλλον της Ναυπάκτου και της Αιτωλοακαρνανίας.
Στο πλαίσιο της κινητοποίησης παρέμειναν κλειστές η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων της Ναυπάκτου.
Μετά την πρώτη συγκέντρωση στην πλατεία Φαρμάκη οι διαδηλωτές μεταφέρθηκαν με πούλμαν, ταξί και αυτοκίνητα που προσφέρθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους στα διόδια της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης». Στο σημείο......
αυτό συναντήθηκαν με διαδηλωτές από το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι, που έφτασαν με επικεφαλής τους Δημάρχους κ. Παύλο Μοσχολιό και κ. Παναγιώτη Κατσούλη, καθώς και τον πρόεδρο του ΤΕΙ Μεσολογγίου κ. Ε. Πολίτη.
Η σημερινή απεργία αποτελεί την αφετηρία σειράς δράσεων που θα δρομολογηθούν από την Επιτροπή για το ΤΕΙ και σε συνεργασία με τους Δήμους Μεσολογγίου και Αγρινίου και τους φορείς των Δήμων.
Η Επιτροπή καλεί σε συλλαλητήριο την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στις 12.00 το μεσημέρι στην πλατεία Φαρμάκη με μοναδικό θέμα το σχέδιο ΑΘΗΝΑ και το τμήμα του ΤΕΙ στη Ναύπακτο.
Αντίστοιχα συλλαλητήρια θα γίνουν στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο την ίδια ώρα.
Στη συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου την Παρασκευή 22-2-2013 θα γίνει εισήγηση ώστε  με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου οι υπηρεσίες του Δήμου την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου να κλείσουν στις 12.00 το μεσημέρι.
Τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής 
 για το ΤΕΙ Παράρτημα Ναυπάκτου
Η φωτο είναι απο το nafpaktianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ