Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Ο άνθρωπος που παίρνει τουλάχιστον 3 συντάξεις ζητάει απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων - Η ομιλία του Κων/νου Μητσοτάκη στην παρουσίαση του βιβλίου του

Ο άνθρωπος που κοντεύει τα 100 και εκ των οποίων περίπου 70 χρόνια τα έχει αναλώσει στην πολιτική δεν λέει να κάτσει στ' αυγά του!
Εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για να θάψει τους πολιτικούς του αντιπάλους και να εξάρει το δικό του έργο στην τριετία 1990-93, αλλά παράλληλα να δώσει και συμβουλές για τη σωστή διακυβέρνηση,το πάγωμα των μισθών και ...... τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.
Κι όλα αυτά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο επονομαζόμενος και Επίτιμος αλλά και Εφιάλτης, ο άνθρωπος που εισπράττει τουλάχιστον τρεις συντάξεις!Σύνταξη ως βουλευτής, ως δικηγόρος (πότε δικηγόρησε τρομάρα του) και ως εκδότης επαρχιακής εφημερίδας (έβγαζε μια λαχανοφυλάδα στα Χανιά για να κάνει τα παιχνίδια του),ενδεχομένως όμως να εισπράττει και σύνταξη αντιστασιακού (αν και ποτέ κανένας δημοσιογράφος δεν τόλμησε να τον ρωτήσει πόσες συντάξεις παίρνει)!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ