Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-3

Την δεύτερη ήττα του με 3-0 από τον Παναιτωλικό γνώρισε ο Βύζας. Η πρώτη ήταν στο Αγρίνιο στις 7/10/2012 για τον α’ γύρο και η δεύτερη σήμερα (24/2/2013) στα Μέγαρα για τον β’ γύρο.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Βύζας έδειξε εμφανή προβλήματα στην μεσοεπιθετική του γραμμή, καθώς ούτε ο Κρολ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, παρότι πίεζε την αμυντική γραμμή του Παναιτωλικού, εν τέλει δεν .....
έκανε ευκαιρίες μπροστά στα καρέ του Στεφανάκου, ούτε και ο Θωμάς Βλάχος μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του, καθώς έκανε πολλές άστοχες ατομικές ενέργειες.
Στο α’ μέρος, ο Βύζας ήταν μαεστρικά στημένος αμυντικά, με τον Παναιτωλικό να έχει μεν την κατοχή της μπάλας, αλλά χωρίς να μπορέσει να δημιουργήσει κάποια κλασική ευκαιρία, μέχρι το 30’. Στο ημίωρο του ματς ο Φαβάλι έκανε ένα αδύναμο-μακρινό σουτ, με τον Πουρή να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα. 
Στο 37’, ο Βύζας έχασε την μοναδική του ευκαιρία στο ματς! Έπειτα από εκπληκτική προσπάθεια του Θωμά Βλάχου, ο οποίος κέρδισε όλες τις κόντρες μέσα στην αντίπαλη περιοχή, σούταρε, αλλά ο Στεφανάκος με τα πόδια απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 38’, έγινε το 0-1. Ύστερα από τραγικά λάθη στην άμυνα του Βύζαντα, ο Μπελόν κερδίζοντας όλες τις κόντρες, με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πουρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ