Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΕΚΛΑΠΗ ΦΟΡΤΗΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ. ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΟΚΗΣ

       ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ
Σήμερα στις 3:00 το μεσημέρι εκλάπη αυτοκίνητο της περιφέρειας από το πάρκιν του Διοικητηρίου της Λευκάδας. Εικοσιπέντε λεπτά αργότερα ενημερώθηκε η ασφάλεια  Λευκάδας η οποία έδωσε σήμα στα .......
 γειτονικά αστυνομικά τμήματα. Ο δράστης αφού φόρεσε το υπηρεσιακό γιλέκο κατευθύνθηκε προς την παραλία όπου και τον εντόπισε ο υπάλληλος της περιφέρειας.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με ανώτερο αξιωματικό από γειτονικό τμήμα ενημερωθήκαμε ότι στήθηκε μπλόκο στην είσοδο της Αμφιλοχίας αναγνωρίστηκε το κλεμμένο αυτοκίνητο από τους αστυνομικούς σε προσπάθεια που έκαναν να το ακινητοποιήσουν  κλείνοντας τους δρόμο και ρίχνοντας και πυροβολισμούς στον αέρα, ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου  χτύπησε πλαγιομετωπικά το υπηρεσιακό αυτοκίνητο και συνέχισε την πορεία του για λίγα μέτρα. 
Τελικά  όμως ο δράστης εγκατέλειψε αμέσως  το αυτοκίνητο μετά την συμπλοκή με την αστυνομία και κατά πληροφορίες που είχαμε  επιβιβάστηκε σε  ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας BMW που προπορευόταν ως προπομπός σε όλη την διαδρομή. Το κλοπιμαίο αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στη σήμανση Αγρινίου όπου μετέβηκε και  ο αντιπεριφεριάρχης κος Θοδωρής Βερύκιος και ο εντεταλμένος
περιφερειακός σύμβουλος   Δήμος Σκληρός
Αξίζει να  αναφέρουμε ότι η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση και δεν εξαφανίστηκε το αυτοκίνητο.
 Να υπενθυμίσουμε ότι είναι το τρίτο αυτοκίνητο που κλέβεται μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από το νησί της Λευκάδας και οι πολίτες έχουν αναστατωθεί για το θράσος των ληστών να κλέβουν μέρα μεσημέρι ολόκληρα αυτοκίνητα μέσα από κεντρικά σημεία της πόλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ