Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Πρόταση Νόμου «Ρύθμιση δανείων για την ανακούφιση και την ελάφρυνση δανειοληπτών» από την «Κοινωνική Συμφωνία»

Σε προηγούμενο άρθρο μου με τίτλο "Μονόδρομος το κούρεμα στα δάνεια των νοικοκυριών και των ελληνικών επιχειρήσεων" είχα επισημάνει την επιτακτική ανάγκη νομοθετικής ρύθμισης προκειμένου τα νοικοκυριά να "κουρέψουν" μέρος των δανείων τους, ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν. Τόνιζα δε την αναγκαιότητα ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης των βουλευτών του νομού μας αλλά και των υπολοίπων περιοχών της Ελλάδας, ώστε να αναλάβουν πρωτοβουλία και να πιέσουν σε κάθε κατεύθυνση.

Η πρωτοβουλία ήρθε σήμερα από την "Κοινωνική Συμφωνία" με την κατάθεση πρότασης νόμου για την «Ρύθμιση δανείων για την  ................
ανακούφιση και την ελάφρυνση δανειοληπτών». 


Θανάσης Κατερινόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ