Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Τρέχουν να σώσουν τις θέσεις τους με μεθόδους από το παρελθόν!

Τα e-mail πάνε και έρχονται από τους βουλευτές, υπουργούς, τοπάρχες και κάτι άλλους παρατρεχάμενους για να μαζέψουν κόσμο   στην αυριανή εκλογική διαδικασία του ΠΑΣΟΚ για να ανακάμψει το "κίνημα" με τον νέο πρόεδρο τον Μπένι.
Εκλογές με έναν μόνο υποψήφιο… αυτές δεν είναι εκλογές. Και ειλικρινά δεν ξέρουμε τι νόημα έχουν πλέον όλα αυτά. Ο Βενιζέλος θα σαρώσει... φυσικά αύριο Κυριακή 19-3-12, κοντά στις 130.000 θα ανακοινωθούν ότι ψήφισαν όσοι και αν πάνε να ψηφίσουν, όπως γράφει και ο Μάρκος Μουζάκης στο ΠΑΡΟΝ της Κυριακής, άρα ο μεγάλος θα να αναμετρηθεί με τον εαυτό του και με το λευκό!! 

Σας μεταφέρουμε ένα e-mail εξ αυτών που μας έστειλε αναγνώστης μας: 
«ΑΥΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΗΓΕΣΙΑΣ. ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ».
ΘΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ
Καλά οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι έχουν κάνει στη Πατρίδα και στους Έλληνες, που τους σώζουν κάθε μέρα; Μάλλον όχι... αφού δεν κυκλοφορούν στο Αγρίνιο για να δουν τι τους γράφουν οι πολίτες στους τοίχους.... 
Όλοι τους ξεκομμένοι απο τις τραγικές στιγμές που ζουν οι  άνεργοι, οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι, εγκλωβισμένοι στον μικρόκοσμο της καλοπέρασης, και μακριά από την κοινωνία....
Η ίδια παρέα ......
σαν να μην πέρασε καν ο χρόνος, καθηγητές στην λογική της φράξιας και της.....συνομωσίας, απο τα χρόνια του Ανδρέα και του Σημίτη, ...μόλις φόρεσαν τα κομψά κουστούμια της νέας διαχείρισης της εξουσίας, καθώς και της κομματικής εξουσίας ξαναγυρίζουν ...στον τόπο του εγκλήματος.... Τώρα όμως επιστρέφουν με τους συνεργάτες τους τροϊκανούς, Γερμανούς, Γάλους, υπερατλαντικούς τραπεζίτες και κάτι ντόπιους τοκογλύφους, όχι υπέρ "βωμών" και εστιών αλλά ως δικαστικοί επιμελητές όλων αυτών που μας έβαλαν στον σβέρκο.
Την "προδοσία" την ονομάζουν Λύτρωση ορισμένοι!   
Τυχαίο .. δεν νομίζω…!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ