Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Τα μυστήρια της Αριστεράς και τα διαπιστευτήρια του Τσίπρα…

Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ με τον νέο και επικοινωνιακό του πρόεδρο αναζητά την μεταμοντέρνα εκδοχή της Αριστεράς που θα φέρει καινούργιο κόσμο στο κόμμα και η Νέα Αριστερά δίνει μάχες οπισθοφυλακών για σώσει ότι... σώζεται από την χαμένη τιμή της Ανανεωτικής Αριστεράς, ο ιστορικός ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ και ο μόνος αριστερός πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αναζητά την προσωπική επόμενη ημέρα του στα αστικά σαλόνια.

Η υποδοχή της Ξένιας Κουναλάκη στο συνέδριο της “Καθημερινής” για τα 50 χρόνια της Μεταπολίτευσης, ήταν χαρακτηριστική: «Χαίρομαι που είσαστε σε αυτό το συνέδριο, στο σωστό συνέδριο», είπε η κ. Κουναλάκη υπογραμμίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας σνόμπαρε το συνέδριο του κόμματός του μία εβδομάδα νωρίτερα, αλλά ήταν στο “σωστό συνέδριο”, της “Καθημερινής” που θα μπορούσε να εκληφθεί και σαν επιτομή που σύγχρονου αστισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ