Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

“Σφαγή” στο Συριζα μετά τη δήλωση Φίλη για “τουρκική μειονότητα”

Σάλος έχει προκληθεί μετά από τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη για «τουρκική μειονότητα» στη Θράκη που προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις (και) στο εσωτερικό του κόμματος
Η θετική απάντηση του Νίκου Φίλη στο ερώτημα αν το κόμμα του Αλέξη Τσίπραθα δεχόταν υποψήφιο που μιλά για «τουρκική μειονότητα» στη... Θράκη, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης, Άγη Τάτση, ο οποίος ζητά αποπομπή του πρώην υπουργού από τα ψηφοδέλτια και κάνει λόγο για «5η φάλαγγα».

Σύμφωνα με τον κ. Τάτση στόχος της ομάδας αυτής, στην οποία εντάσσει τον Νίκο Φίλη, είναι «η διεύρυνση της διαφοράς στις ερχόμενες εκλογές, η παραίτηση – καθαίρεση Τσίπρα και εκλογή προέδρου της επιλογής τους». Σύμφωνα με τον ίδιο, «δεν προκαλεί βέβαια, το συγκεκριμένο συμβάν καμιά έκπληξη, όταν αυτή η ομάδα σε κεντρική επιτροπή, ζήτησε να ληφθεί απόφαση ώστε η χώρα να μην ασκήσει το δικαίωμα της για επέκταση των χωρικών υδάτων της στα 12 ναυτικά μίλια!».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άγη Τάτση, για τον Νίκο Φίλη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ