Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: "Ο Δήμαρχος συνεχίζει να δρα κάτω από άκρα μυστικότητα"!

Αγαπητοί συμπολίτες,
Με τούτη την επιστολή, εκφράζω την έντονη δυσαρέσκεια και την αγωνία που επικρατεί, για τα αρκετά ανοιχτά ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο μας. Έχω ζητήσει επανειλημμένως μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια από τον κ. Δήμαρχο να γίνει άμεσα ανοιχτή ενημέρωση για δύο θέματα. Για τη διαχείριση των... απορριμμάτων και για τη βιωσιμότητα της ΔΕΥΑΜ. Σημαντικά προβλήματά, που η λύση τους απαιτεί συνεννόηση και συνεργασία. Όμως, ο Δήμαρχος συνεχίζει να δρα κάτω από άκρα μυστικότητα, να ασκεί συγκεντρωτική πολιτική και να κάνει επιλεκτικές ενημερώσεις.
Δεν αντιλαμβάνεται, ότι δεν συμφέρει τον Δήμο, να αρκούμαστε σε αποσπασματικές κινήσεις.
Δεν αντιλαμβάνεται, ότι δεν μας αξίζει ως κοινωνία, να ενημερωνόμαστε εκ των υστέρων από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και να ζούμε με δελτία τύπου.
Πάγια αιτήματα του Συμβουλίου Κοινότητας Μεσολογγίου και του συνδυασμού που είμαι επικεφαλής και με τον οποίο εκλέχθηκα, είναι η διαφάνεια, η συμμετοχή, η ανοιχτή πρόσβαση στα δεδομένα που θα επιφέρουν τις λύσεις και η ενημέρωση των πολιτών!
Ζητάμε, άμεσα, ενημέρωση στους δημότες, με τις προτεινόμενες λύσεις που έχει η Δημοτική αρχή, αν βέβαια έχει, στα προβλήματα: της διαχείρισης των απορριμμάτων και της βιωσιμότητας της ΔΕΥΑΜ. Να εκτιμήσει επιτέλους σοβαρά ο κ. Δήμαρχος, τις προτάσεις των υπηρεσιακών, της αντιπολίτευσης, των κοινοτήτων, των πολιτών και να καταλήξει σε δεσμευτικές αποφάσεις με στοχοθεσία και σαφές χρονοδιάγραμμα.
Το να καταφέρουμε να αποκωδικοποιήσουμε τα προβλήματα, να τα σταθεροποιήσουμε και να εφαρμόσουμε βιώσιμες λύσεις για έναν ισχυρό Δήμο,
 είναι στις δυνατότητες μας!

Όλγα Δασκαλή
Πρόεδρος Κοινότητας Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ