Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019

ΜΠΑΡΕΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Στο έλεος της αδιαφορίας το κέντρο του Μεσολογγίου !!!

Εδώ λειτουργεί μόνο μία μπάρα!!!
Πριν από μερικά χρόνια ο Δήμος Μεσολογγίου σκέφθηκε να «προστατεύσει» το κέντρο της πόλης και ανάθεσε σε γνωστό εργολάβο να τοποθετήσει συστοιχία σε κάποια στενά της πόλης από...
μπάρες μόνιμες και από μπάρες να ανεβοκατεβαίνουν με τηλεχειριστήριο το οποίο προμηθεύτηκαν με πληρωμή!!!και μόνιμοι κάτοικοι του κέντρου.
Το όλο σύστημα αρχικά παρακολουθούταν από τη Δημοτική Αστυνομία. Τα τελευταία χρόνια, κατά καιρούς, οι μπάρες σταματούσαν να λειτουργούν με αποτέλεσμα όλοι εμείς που έχουμε τα αυτοκίνητα μας σε γκαράζ  να «εγκλωβιζόμαστε»στο χώρο του κέντρου φοβούμενοι πάντα το όποιο  «ατύχημα» στην περιοχή, όπου, τα βράδια συμπολίτες μας διασκεδάζουν στις καφετέριες.
Πρόσφατα ο Δήμος άλλαξε τον κωδικό από τα τηλεκοντρόλ χωρίς να ενημέρωση τους κατοίκους και αρκετοί από εμάς «ψαχνόμασταν» το τι θα κάνουμε!!! Μετά από πολλές παρακλήσεις αποκτήσαμε το νέο «μαγικό» τηλεχειριστήριο. Όμως, τον τελευταίο καιρό η αδιαφορία του Δήμου κορυφώθηκε, σε δύο καίρια σημαία, όπως οι φωτογραφίες δείχνουν, οι μπάρες έχουν βγει εκτός λειτουργίας!!! Ουδείςυπεύθυνος δεν ενδιαφέρεται πια και αν κάποιος ασυνείδητος οδηγός παρκάρει μπροστά στις χαλασμένες μπάρες… τότε περιμένουμε με αγωνία να μην συμβεί κάτι!!! φυσικά χωρίς να μπορούμε να φύγουμε…
Αλήθεια, γιατί τόση «τιμωρία» σ’ αυτούς τους συμπολίτες μας από το Δήμο;  Γιατί ο Δήμος αδιαφορεί να προσφέρει τα αυτονόητα στους Δημότες του; Η «τιμωρία» όμως δεν σταματά εδώ  προχωρά αρκετά πιο πέρα… Πέρσι όλοι απολαύσαμε την Έκθεση στο λιμάνι της πόλης ενταγμένη στις άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού, φέτος, όταν οι άλλοι Δήμοι διασκεδάζουν τους Δημότες των εμείς εδώ ούτε έκθεση βλέπουμε ούτε μια παράσταση καραγκιόζηστην πλατεία της πόλης δεν θα δούμε γιατί!!! 

Χρήστος Γερ. Σιάσος
ΚαθηγητήςΔεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ