Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ "ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ"

Συνέντευξη τύπου για την διοργάνωση  του 10ου Ημιμαραθώνιου  Δρόμου  «Μιχάλης Κούσης», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  19 Φεβρουαρίου, παραχώρησε...
ο  Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου .
Ακλουθούν σημεία της συνέντευξης.
Γ. Παπαναστασίου: «Φέτος συμπληρώνουμε 10 χρόνια διοργάνωσης του Ημιμαραθώνιου, που είναι αφιερωμένος  στον μεγάλο Αγρινιώτη αθλητή Μιχάλη Κούση. Ενός κορυφαίου αθλητή, αθλητή σύμβολο για όλους τους Έλληνες. Όλοι θυμόμαστε τότε που τερμάτισε ξυπόλητος και αιμόφυρτος σε έναν αγώνα στο Καραϊσκάκη, ποτίζοντας το γήπεδο με το αίμα του. Τιμούμε την μνήμη του με το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της πόλης. Φέτος συνδιοργανωτής είναι ο ΣΕΓΑΣ και ευχαριστούμε τα στελέχη του γι αυτό.  Ευχαριστώ ακόμη τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου που στηρίζει ουσιαστικά την προσπάθειά μας. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να αναβαθμίσει τον αθλητισμό και τις υποδομές του. Όπως έχουμε ξαναπεί  το τρίπτυχο παιδεία αθλητισμός πολιτισμός είναι ψηλά στην πολιτική μας ατζέντα. Είναι χαρά και τιμή που βρίσκονται μαζί μας δύο κορυφαίοι αθλητές ο Ν.Πολιάς και ο Χριστόφορος Μερούσης ».
 Χρ. Μερούσης: «Ευχαριστώ για την τιμή και την ευκαιρία να πάρω μέρος στον αγώνα που γίνεται στην πόλη σας. Στο Αγρίνιο έτρεξα τον πρώτο μου Ημιμαραθώνιο και γι αυτό έχω καλές αναμνήσεις. Χαίρομαι που ακούω ότι αποτελούμε έμπνευση για μικρά παιδιά γιατί και εμάς μας ενέπνευσαν λαμπρές μορφές του αθλητισμού όπως ο  Μιχάλης Κούσης».
Νίκος Πολιάς : «Θέλω να σας εκμυστηρευτώ ένα περιστατικό. Λίγο πριν την συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 τηλεφώνησα στον Μιχάλη Κούση παρόλο που δεν γνωριζόμασταν και η, λίγων λεπτών , συνομιλία με ένα θρύλο του αγωνίσματος με  βοήθησε να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Θα πρέπει όλοι να τον θυμόμαστε και θέλω να καλέσω όλους τους πολίτες του Αγρινίου να αγκαλιάσουν την διοργάνωση και να συμμετάσχουν »
Ν. Γκρίζης : «Είναι τιμή για το Αγρίνιο να βρίσκονται σήμερα εδώ κορυφαίοι αθλητές , όπως  ο κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας, οι οποίοι με την συμμετοχή τους κάθε χρόνο δυναμώνουν την διοργάνωση και είναι το στήριγμά μας σε αυτή την προσπάθεια και βεβαίως να ευχαριστήσω τον ΣΕΓΑΣ. Είμαστε χαρούμενοι γιατί φέτος  έχουμε αυξημένη συμμετοχή ».
Δ. Ορφανόπουλος (εκπρόσωπος ΣΕΓΑΣ) : «Και για μένα ο Μ. Κούσης ήταν ίνδαλμα και νομίζω ότι το Αγρίνιο είναι τυχερό που τον είχε αθλητή γιατί τίμησε την πόλη του και το Αγρίνιο τον τιμά με μια διοργάνωση που έγινε θεσμός ».
Τ. Δρόσος (πρόεδρος Συλλόγου Δρομέων Υγείας): « Με τους υπόλοιπους φορείς της πόλης παλεύουμε πάντα για τον μαζικό λαϊκό αθλητισμό και κυρίως τον Δήμο Αγρινίου που τον έχουμε στο πλευρό μας σε όλη την προσπάθεια που κάνουμε. Όπως πάντα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».




                                                          ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ