==► ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ: "Πολλαπλά εκτεθειμένη η Δημοτική Αρχή – Αποκαλυπτική η έκθεση των Ορκωτών Λογιστών"  ==► ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ   ==► Κριτική και προτάσεις του Δημήτρη Τραπεζιώτη, για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας  ==► Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου για το Πολυτεχνείο  ==► ΣΥΡΙΖΑ: ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΑΠΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ  ==► ΓΕΑ: Κυριακή 24 Νοεμβρίου το «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ στην πόλη μου»  ==► Υπεγράφη η πρόσκληση για το καινούργιο πρόγραμμα «Νέων Γεωργών» ύψους, 410 εκατ. ευρώ  ==► Μίλτος Ζαμπάρας Με Πείσμα και Όραμα: Η Δυτική Ελλάδα μπορεί να κερδίσει μάχες  ==► Η ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΑΠΟΛΛΩΝ - Σχετικά με τη σύσταση “Ενεργειακών Κοινοτήτων"  ==► Χριστίνα Σταρακά: Ντροπή να μιλάτε για ανάπτυξη όταν η οικονομία και η κοινωνία στενάζουν (βίντεο)  ==► “Όχι” σε μείωση ΦΠΑ στο ελαιόλαδο, λέει το Μαξίμου   ==► Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΤΙΝΑΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ  ==► Χριστίνα Σταρακά: Ένα βήμα πριν την οριστική κατάρρευση η ελληνική κτηνοτροφία - Απαιτείται εθνικό σχέδιο διάσωσης της και όχι «κούφια λόγια»  ==► ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ: "Εμμονή στο λάθος" - Άρθρο στα “Νέα Σαββατοκύριακο”  ==► Δημιουργία, στην πόλη των Αγρινιωτών   ==► ΚΚΕ: ΕΡΩΤΗΣΗ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ  ==► Η πολιτική ορθότητα εναντίον Πολάκη, η ανδροφοβία/μισανδρισμός της ελληνικής κοινωνίας και τα εκατομμύρια της Λινού  ==► Ο.Α.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ  ==► 50 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ  ==► Ανακοίνωση Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών στην Β' ΕΛΜΕ Αιτωλ-νίας  ==► Η ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ - ΑΔΜΗΕ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ  ==►   ==► Γιατί η Αριστερά δείχνει να μην έχει τόση απήχηση στην κοινωνία;  ==► Με πολλές ειδήσεις η παρουσία Λιβάνιου στην ΚΕΔΕ - Έρχονται αλλαγές σε ΟΤΑ & Περιφέρειες  ==► ΚΚΕ: Ανείπωτη θλίψη, συλλυπητήρια για το θάνατο του συντρόφου Νίκου Ζαραϊδώνη    By The best widgets

Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Επίσκεψη Νεκτάριου Φαρμάκη σε έργα στην Αιτωλοακαρνανία

Συναντήσεις εργασίας με τους Δημάρχους Ξηρομέρου, Γιάννη Τριανταφυλλάκη και Ναυπακτίας, Βασίλη Γκίζα πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη 6 Απριλίου 2021, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, στα διοικητήριο της ΠΕ Αιτωλοακαρνανανίας στο Μεσολόγγι, όπου παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων Θανάση Μαυρομμάτη, τέθηκε επί τάπητος το σύνολο των θεμάτων που αφορούν τους δύο Δήμους στον τομέα των έργων.
Συζητήθηκαν διεξοδικά τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, εκκρεμότητες που θα πρέπει να διευθετηθούν, ενώ τέθηκε το πλαίσιο για καλύτερο συντονισμό των ενεργειών Δήμων και Περιφέρειας, έτσι ώστε να αυξηθεί ο βαθμός της αποτελεσματικότητας των παρεμβάσεων προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών. Παράλληλα αναλύθηκαν εκατέρωθεν απόψεις για έναν ευρύτερο προγραμματισμό έργων τα οποία θα μπορούσαν να δρομολογηθούν ή έχουν ήδη τεθεί σε τροχιά υλοποίησης και αφορούν κυρίως τους Δήμους Ξηρομέρου και Ναυπακτίας, τα οποία εντάσσονται στο πλαίσιο μια συνολικής στρατηγικής παρεμβάσεων της Περιφέρειας και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Ελλάδας.
Στη συνέχεια, ο κ. Φαρμάκης συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά, τον κ. Μαυρομμάτη και στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών επέβλεψαν τις εργασίες επέκτασης του αρδευτικού δικτύου Καινουργίου, καθώς και τις εργασίες κατασκευής αποχετευτικών δικτύων στους οικισμούς Καινούργιο και Παναιτώλιο. Παρόντες στην επίσκεψη του Περιφερειάρχη, ήταν επίσης οι πρόεδροι των αντίστοιχων τοπικών διαμερισμάτων, καθώς επίσης δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

Το πρώτο (το αρδευτικό), από τα δύο έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, αναβαθμίζει τις δυνατότητες της αγροτικής οικονομίας της περιοχής γεγονός που τονίστηκε και από τους προέδρους των τοπικών ΤΟΕΒ που ήταν παρόντες. Το δεύτερο (το αποχετευτικό), το οποίο ξεκίνησε το 2011, πλέον εξελίσσεται κανονικά καθώς έγιναν οι κατάλληλες ενέργειες και λήφθηκαν τα απαραίτητα μέτρα από την Περιφέρεια.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του ο Νεκτάριος Φαρμάκης επισκέφθηκε το ρέμα «Βλοχού», όπου ενημερώθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων και τον Πρόεδρο της κοινότητας Καινουργίου αναφορικά με τις σκέψεις για τα έργα ανάπλασης και αξιοποίησης τμήματος που διέρχεται από το Καινούργιο και για το οποίο υπάρχει εξασφαλισμένη πίστωση για τη σχετική μελέτη.

«Οι πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας, σε κάθε γωνιά της, όπως και οι πολίτες σε κάθε γωνιά της Δυτικής Ελλάδας, έχουν τα ίδια δικαιώματα σε υποδομές υψηλού επιπέδου που θα βελτιώνουν την τοπική οικονομία αλλά και το ίδιο το επίπεδο ζωής. Από την πρώτη μέρα της θητείας μας, θέσαμε έναν στόχο: Στη Δυτική Ελλάδα δεν υπάρχουν πλέον πολίτες και περιοχές α’ και β’ κατηγορίας. Όλοι είναι ίσοι, όλοι έχουν δικαίωμα σε έναν καλύτερο τόπο και σε ένα καλύτερο μέλλον. Αυτή την προσπάθεια συνεχίζουμε, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα, αλλά και με πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες σε σχέση με το παρελθόν» υπογράμμισε ο κ. Φαρμάκης σε δηλώσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ