Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Αγωνιστικός χαιρετισμός της ΑΕΚ σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα στη Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλoακαρνανίας

Α.Ε.Κ. 
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ
Αγωνιστικός χαιρετισμός 
(Σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα στη Β’ ΕΛΜΕ τις 4-12-2018) 
Χαιρετίζουμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που με τη ψήφο τους στηρίζουν σταθερά την ΑΕΚ, στέλνοντάς την ξανά στο νέο ΔΣ του σωματείου μας. Θεωρούμε ότι με τη ψήφο τους επιβεβαίωσαν τη μέχρι τώρα...
δράση μας κόντρα σε κομματικές και άλλες θεσμικές σκοπιμότητες. Αναδεικνύεται πως μια σοβαρή και συνεπής στάση υπεράσπισης των συλλογικών εργασιακών δικαιωμάτων μας βρίσκει ανταπόκριση σε ένα σεβαστό αριθμό συναδέλφων 13,29% του κλάδου. Βέβαια θα περιμέναμε μεγαλύτερη αποδοχή σε σχέση με την προσφορά μας στην ΕΛΜΕ την προηγούμενη περίοδο, αλλά αυτό δεν μειώνει την ουσιαστική αποδοχή μας και σε αυτούς τους συναδέλφους που δεν μας ψηφίζουν για διάφορους λόγους.
Το αποτέλεσμα των εκλογών διαμορφώνει στο νέο ΔΣ μια πλειοψηφία των δυνάμεων που στηρίζουν τις νεοφιλελεύθερες αναδιαρθρώσεις στο χώρο της εκπαίδευσης και αποδέχονται πλήρως τη «μεταμνημονιακή κανονικότητα» του βαθέματος της επιτροπείας, της ραγδαίας φτωχοποίησης του λαού μας και της συρρίκνωσης της ίδιας της χώρας. 
Το εκλογικό αποτέλεσμα σηματοδοτεί για μια ακόμη φορά αρνητική στροφή για το σωματείο, αφού οι παρατάξεις που στέκονται απέναντι στις συνεχιζόμενες πολιτικές διάλυσης του δημόσιου σχολείου και της ραγδαίας υποβάθμισης των εκπαιδευτικών, αποτελούν για τη νέα συνδικαλιστική χρονιά μειοψηφία, με 2 έδρες στο νέο ΔΣ (1 ΑΕΚ & 1 ΠΑΜΕ). Λαμβάνοντας υπόψη την πορεία του σωματείου τη συνδικαλιστική χρονιά που πέρασε, και το συσχετισμό δυνάμεων και τη στάση της κάθε παράταξης στην κυρίαρχη αντίθεση δράσης: υποταγή-αντίσταση, η ΑΕΚ θα καθορίσει τη θέση της στη συγκρότηση του προεδρείου του νέου ΔΣ. προς το συμφέρον του κλάδου
Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε αταλάντευτα στο δρόμο που χαράξαμε αυτά τα χρόνια ύπαρξής μας. Θα εξακολουθήσουμε να αγωνιζόμαστε για ένα δημόσιο σχολείο που θα ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες του λαού και της χώρας μας και για την αξιοπρέπεια των εκπαιδευτικών της τάξης. Θα  είμαστε κοντά στα καθημερινά προβλήματα των συναδέλφων όλων των σχολείων, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ανάδειξη και προώθηση των αναγκαίων στόχων για το λαϊκό κίνημα, αγωνιζόμενοι για την αναγέννησή του, όρος απαραίτητος για να μπορέσει η χώρα και ο εργαζόμενος λαός να ορθοποδήσουν.
Αν και ισχύει ότι: «ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη»
Εντούτοις…
Συνεχίζουμε!
Αγρίνιο 7-12-2018
Από την ΑΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ