Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΑ Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙA ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟΥ

ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΜΗΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟ-ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΥΦ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ Δ. ΜΠΑΞΕΒΑΝΑΚΗΣ

Δεν πρόκειται να λειτουργήσει τη νέα σχολική χρονιά τμήμα του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου στο Θέρμο με τον τρόπο που επιδίωξαν οι δήθεν "παράγοντες".
Η απάντηση του Υφυπουργού Παιδείας έχει ως εξής: «Δυστυχώς, η....
πρόταση του Δήμου έφτασε αργά. Είχε ήδη αποσταλεί η τροποποίηση του τεχνικού δελτίου του έργου. Δυστυχώς ό,τι χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ έχει τη γραφειοκρατία και τις προθεσμίες του. Θα προσπαθήσουμε να το εντάξουμε για το επόμενο έτος.»
Αλήθεια ποιοι και με ποιο τρόπο χειρίστηκαν την υπόθεση της λειτουργίας τμήματος Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρία στο Θέρμο; Αυτοί που αυτοχρίστηκαν "παράγοντες" στην υπόθεση γιατί κινήθηκαν εν κρυπτώ και δεν έθεσαν θέμα στην Β' ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας; 
Τι τους ένωσε αυτός τους δήθεν "παράγοντες" της εκπαίδευσης και οχι μόνο και προώθησαν παρασκηνιακά στους διαδρόμους του Υπουργείου Παιδείας το δίκαιο κατά άλλα αίτημα; Γιατί δεν ενημέρωσαν ποτέ ως όφειλαν την τοπική ΕΛΜΕ για το θέμα αυτό, αυτοί που καμώνονται κιόλας ότι υπηρέτησαν το σωματείο των καθηγητών το προηγούμενο διάστημα; 
Άραγε ποια ιδιοτελή κίνητρα και συμφέροντα θέλησαν να εξυπηρετήσουν;
Όλοι αυτοί οι χειρισμοί και οι μεθοδεύσεις έπαιξαν ρόλο στην απόρριψη του αιτήματος;  
Ήταν σε πλήρη γνώση της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θέρμου η προσωποποίηση του θέματος ;
Μετά αυτό το φιάσκο τι έχουν να πουν η Β' ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας και οι συναδελφοί τους εκπαιδευτικοί

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ