Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Κράτα γερά Βενεζουέλα! Τα κροκοδείλια δάκρυα της Δύσης για τη Βενεζουέλα

Σε μια εποχή σαν τη δική μας που αντί να επικρατεί η χαρά της ζωής, η δημοκρατία, η ειρήνη κι ο πολιτισμός παντού, εστίες πολέμου ανάβουν και φλέγονται κάθε τόσο λόγω της απληστίας και της αδηφαγίας των ....κεφαλαιοκρατών του πλανήτη, κατάφορη παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων γίνεται φανερή κάθε τόσο και μένουμε αδιάφοροι θεατές , βία και αδικία ανελέητη κατά μεγάλου μέρους των κατοίκων του πλανήτη που πάντα τυχαίνει να είναι οι φτωχοί και αδύναμοι- η μεγάλη πλειοψηφία - χωρίς να υπάρχει ίχνος ευαισθησίας γι αυτούς από τους «κρατούντες της Γης, έχουμε τον τελευταίο καιρό την «αγανάκτηση» και τις έντονες διαμαρτυρίες των αργυρώνητων δημοσιογράφων και των κρατούντων της Δύσης για τους πλούσιους «καταπιεσμένους» κατοίκους της Βενεζουέλας από τον «κακό» Μαδούρο και την νόμιμη κυβέρνηση της χώρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ