Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Παρουσίαση «Ερευνητικής Εργασίας» μαθητών Μουσικού σχολείου Αγρινίου

ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΜΕ ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ
2ο ΧΛΜ. Ε.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, ΑΓΡΙΝΙΟ - 30100
ΤΗΛ.: 2641053595  •  FAX: 2641044485
Ιστοσελίδα: http://gym-mous-agrin.ait.sch.gr
Το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου διοργανώνει την Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013,στις 11.30 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου εκδήλωση Παρουσίασης των Θεμάτων που πραγματεύτηκαν οι μαθητές στο μάθημα «Ερευνητική Εργασία» το σχολικό έτος 2012-13.
Θα παρουσιασθούν τα Project:
1 Εποχή Μπαρόκ- Μουσικολογική προσέγγιση, το οποίο πλαισιώνεται από μουσική μπαρόκ των συνόλων Μουσικής Δωματίου και  χορωδία  «Αλθαία» του σχολείου
2 Επικοινωνώ και μαθαίνω μέσα από το διαδίκτυο
Η χρήση του διαδικτύου και η ασφάλεια πλοήγησης
3 Από τους αδελφούς Λυμιέρ στο σήμερα.
Ανακοινώνεται έρευνα των μαθητών σχετικά με τη γνώση των νέων με τα θέματα της έβδομης τέχνης
4 Ο κινηματογράφος ως μέσο ιστορικής πληροφόρησης
Θα προβληθεί για πρώτη φορά στο κοινό το ντοκιμαντέρ που δημιούργησαν οι μαθητές της Β΄Λυκείου με θέμα : «Αγρίνιο. Στα βήματα του καπνού» , με το οποίο δίνεται η ιστορία και η εξέλιξη του καπνικού ζητήματος στην περιοχή του Αγρινίου στηριγμένο σε μαρτυρίες ιστορικών και πολιτών που συμμετείχαν στο καπνικό ζήτημα. 

1 σχόλιο :

  1. Συγαρητήρια στους μαθητές ,στους δασκάλους τους και στο σχολείο.Όμως στα ελληνικά γράμματα δεν έχει θέση ,ξένη λέξη,την οποία πολλές φορές ακούω και απο τα παιδιά μου που σπουδάζουν.Δόξα τω Θεώ υπάρχουν πολλές εύηχες ελληνικές λέξεις για να αποδώσουν την έννοια "project;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ