Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Απίστευτο! Η αστυνομία έκλεισε τη Γέφυρα που άνοιξαν οι φοιτητές!!!

Απείρου κάλλους σκηνές αυτή την ώρα στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, όπου με μια «εντυπωσιακή» κίνηση που επιδέχεται πολλές ερμηνείες, οι αστυνομικές δυνάμεις έκλεισαν την διέλευση προς το κατάστρωμα, πάνω στο οποίο πριν λίγη ώρα οι φοιτητές είχαν ανοίξει τα διόδια επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των....... οχημάτων!!
Η κίνηση αυτή της αστυνομίας, έχει προκαλέσει κομφούζιο στους διερχόμενους οδηγούς που κατευθύνονται είτε μέσω φέρρυ να περάσουν απέναντι, ή να κάνουν τον κύκλο από τη Στερεά Ελλάδα σε περίπτωση κατεύθυνσης προς Αθήνα προς αποφυγή αναμονής στην προβλήτα. Περισσότερα για την κατάσταση που επικρατεί στη Γέφυρα αλλά και ενδεχομένως πληροφορίες για την σκοπιμότητα της κίνησης σε λίγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ