Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Συνάντηση της «Συμμαχίας Πολιτών» με το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Δήμου Αγρινίου

Συνάντηση της «Συμμαχίας Πολιτών» με το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Δήμου Αγρινίου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου. Την «Συμμαχία Πολιτών» εκπροσώπησαν οι Γιώργος Καραμητσόπουλος και Θανάσης Πάστρας.
Στη συνάντηση ενημερωθήκαμε από το ΔΣ του Συλλόγου ότι οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι για τις υπερωρίες που έχουν πραγματοποιήσει τους...
τελευταίους 9 μήνες.
Ενημερωθήκαμε επίσης ότι 17 εργαζόμενοι κλήθηκαν σε απολογία επειδή δεν έκαναν υπερωρίες την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019.
Η «Συμμαχία Πολιτών» στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων που διεκδικούν το αυτονόητο και αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα τους να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους.
Θεωρούμε επίσης υποκρισία και προσπάθεια εκφοβισμού την κλήση σε απολογία εργαζομένων που απλά διεκδικούν το δίκιο τους όταν ο Δήμος δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του προς τους εργαζόμενους για 9 ολοκλήρους μήνες κατά τους οποίους οι εργαζόμενοι έκαναν κανονικά τις υπερωρίες τους χωρίς να πληρώνονται.
Καλούμε άμεσα την Δημοτική αρχή
-      να αποσύρει τις κλήσεις σε απολογία των 17 εργαζομένων
-      να πληρώσει όλες τις οφειλόμενες υπερωρίες των εργαζομένων
Τέλος επειδή διάφορα παπαγαλάκια άρχισαν να μιλάνε και πάλι για παραχώρηση σε ιδιώτες της καθαριότητας κλπ οφείλουμε να επαναλάβουμε την θέση μας υπέρ του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών του Δήμου μας.
Γι΄ αυτό απαιτούμε να στελεχωθούν με το απαιτούμενο μόνιμο προσωπικό οι δημοτικές υπηρεσίες, με πλήρη εργασιακά δικαιώματα και ταυτόχρονα να εξασφαλιστεί επαρκής χρηματοδότηση για την κάλυψη όλων των αναγκών όπως είναι η ανανέωση και ο εκσυγχρονισμός του υλικοτεχνικού εξοπλισμού.
Για τη «Συμμαχία Πολιτών»
Γιώργος Δ. Καραμητσόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ