Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Σε πανικό το υπουργείο Παιδείας

Αρθρογράφος: 
Χρήστος Κάτσικας

Το υπουργείο Παιδείας προσπαθεί να λειάνει το έδαφος για χιλιάδες νέες μετακινήσεις και απολύσεις
Με τις γνωστές μεθόδους του μαστίγιου και του καρότου και με ένα επικοινωνιακό μπαράζ για την κατάλληλη διαμόρφωση της κοινής γνώμης επιχειρεί το υπουργείο Παιδείας να «φρενάρει» μία από τις μεγαλύτερες -όπως φαίνεται- κινητοποιήσεις των καθηγητών, για την οποία κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει.....
ότι μπορεί να μετατραπεί σε σπίρτο αναμμένο σε έναν χώρο γεμάτο εύφλεκτο υλικό.
Εμπροσθοφυλακή της επικοινωνιακής πολιτικής του υπουργείου Παιδείας παραμένουν τα δελτία των 8, τα κεντρικά άρθρα των περισσότερων εφημερίδων και οι περισσότερες εκπομπές του «πρωινού καφέ». Πρωτοφανές δεν είναι (αφού έτσι συνηθίζουν να κάνουν με όλους τους εργαζομένους και τα σωματεία τους όταν ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις), ωστόσο δεν παύει να είναι ενοχλητικό και βεβαίως αποκαλύπτει τις προθέσεις τους.
Μιλάνε ως ειδικοί, άλλοτε βγάζοντας οχετούς συκοφαντίας για τους καθηγητές και άλλοτε χαϊδεύοντας μαθητές, υποψηφίους και γονείς, με στόχο, βέβαια, να τους στρέψουν εναντίον των καθηγητών. Γνωστές και δοκιμασμένες μέθοδοι που φανερώνουν τον ρόλο των κυρίαρχων ΜΜΕ και των κεντρικών τους δημοσιογράφων. Είναι αυτοί που στο ένα χέρι κρατάνε το λιβανιστήρι για την κυβέρνηση και στο άλλο χέρι τον δίσκο του εράνου.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ