Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

ΚΚΕ: Ανείπωτη θλίψη, συλλυπητήρια για το θάνατο του συντρόφου Νίκου Ζαραϊδώνη

Η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας και η Κομματική Οργάνωση ΕΒΕ Αγρινίου του ΚΚΕ, αποχαιρετούμε με βαθιά και ανείπωτη θλίψη το σύντροφο μας, Νίκο Ζαραϊδώνη, που έφυγε τόσο πρόωρα και αναπάντεχα από κοντά μας.
Ο σύντροφος Νίκος ήταν πάντα παρών και μπροστάρης στους αγώνες του εργατικού και λαϊκού κινήματος της περιοχής μας, με τα όνειρά του να γεννιούνται και να

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΛΙΜΝΕΣ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ--Νέα μέλη από όλη την Ελλάδα στο Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες

Το Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες, μέσω στοχευμένων δράσεων αλλά και παρεμβάσεών του σε θεσμικούς φορείς σε Ελλάδα και Ευρώπη, κερδίζει όλο και πιο πολύ την εμπιστοσύνη των Δήμων ανά την Επικράτεια, στα γεωγραφικά όρια των οποίων υφίστανται λίμνες.

Με μεγάλη χαρά, λοιπόν, και με ακόμα μεγαλύτερη τιμή υποδεχόμαστε τα νεοεισελθόντα μέλη μας στην ενιαία και συντεταγμένη προσπάθεια ορθολογικής διαχείρισης των κοινών μας ζητημάτων.

 

Καλωσορίζουμε στην «οικογένειά» μας τους Δήμους Αγιάς, Αμυνταίου, Δράμας, Λαγκαδά, Ερυμάνθου, Κάτω Νευροκοπίου, Ξηρομέρου και Ρήγα Φεραίου, που έχοντας ολοκληρώσει τις σχετικές διαδικασίες, αποτελούν πλέον κι επισήμως μέλη του .....

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ