Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Εκδικάστικαν τα ασφαλιστικά μέτρα των πολιτών για την αναστολή εργασιών στο πάρκο

Αύριο ή την Δευτέρα αναμένεται να εκδοθεί από την πρόεδρο Πρωτοδικών Αγρινίου η απόφαση για προσωρινή διαταγή επί των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν πολίτες που αντιδρούν σε αυτού του είδους την "ανάπλαση" (καταστροφή) του Πάρκου ζητώντας την προσωρινή διακοπή των εργασιών. Επειδή πρόκειται για απόφαση προσωρινής διαταγής είναι πολύ πιθανό αυτή να υπάρξει είτε αύριο, είτε τη Δευτέρα.

Από την πλευρά των πολιτών που αγωνίζονται να μην περάσουν τα  σχέδια της δημοτικής αρχής για τον αφανισμό της ιστορικής μνήμης της πόλης, γίνεται λόγος για το έγγραφο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που υποστηρίζει ότι ο δήμος Αγρινίου κατέθεσε ελλιπή στοιχεία ζητώντας να πάρει περιβαλλοντική ....
απαλλαγή για το έργο. Από την πλευρά του δήμου Αγρινίου υποστηρίζεται ότι η απόφαση του ΣτΕ με την οποία επετράπη να ξεκινήσουν οι εργασίες, έχει ελέγξει πλήρως τη νομιμότητα του έργου!!! Τότε γιατί ζητούν περιβαλλοντική απαλλαγή;

Έξω από το γραφείο της προέδρου Πρωτοδικών παράσταση έκαναν και οι άνθρωποι του δημάρχου που θέλουν τη ολική ανάπλαση, όπως λένε σε αντίθεση με τα μέλη της Κίνησης για τη σωτηρία του πάρκου, πού είχαν έντονη παρουσία.
Ο δήμος και η πολίτες που ανυπομονούν να δουν το πάρκο με γκαζόν είχαν κοινή νομική παράσταση τους δικηγόρους του δήμου Αγρινίου και μάρτυρά τους τη διευθύντρια των τεχνικών υπηρεσιών, η οποία υπερασπίστηκε τις "αλχημείες" που έχουν κάνει για την παραπλάνηση της περιφέρειας και την κοινή γνώμη αρκεί να ξοδευτούν τα 4 εκ ευρώ!  
Οι εξελίξεις στο θέμα θα καθορίσουν και τη στάση των πολιτών καθώς οι περισσότεροι φορείς είναι αδιάφοροι ή και δεν γνωρίζουν το τι "έγκλημα" δημιουργείται στο πάρκο Αγρινίου.  
Με πληροφορίες και φωτο από το http://www.agrinioculture.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ