Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Συλλαλητήριο την Τρίτη 26 Ιούλη, στις 8:30μμ, στην κεντρική πλατεία Αγρινίου, για τη Δημόσια Υγεία


Η ΟΑΣ με απόφαση του ΔΣ της, συμμετέχει στο συλλαλητήριο την Τρίτη 26 Ιούλη, στις 8:30μμ, στην κεντρική πλατεία Αγρινίου, για τη Δημόσια Υγεία.
Μέσα από τη συμμετοχή μας στη σύσκεψη φορέων, που κάλεσε η ΕΙΝΝΑΑ, τη Δευτέρα 18 Ιούλη, αναδείχτηκε ακόμα περισσότερο, η ανάγκη για άμεση δράση για το οξυμένο πρόβλημα της Υγείας στο νομό, που το ζούμε για μια ακόμη φορά όλα τα τελευταία χρόνια.
Μαζί με τα νοσοκομεία που χρειάζονται άμεση στελέχωση, την ίδια ανάγκη αντιμετωπίζουν, τα ΚΥ και τα Αγροτικά Ιατρεία. Τα τελευταία δραματικά γεγονότα στην περιοχή του Ξηρομέρου, παλαιότερα στην Κατούνα, το αποδεικνύουν.
Τα προβλήματα στους αγρότες, κτηνοτρόφους και τις οικογένειες μας, είναι πολλά, το υψηλό κόστος παραγωγής, οι χαμηλές τιμές στα προϊόντα, με το εισόδημα να είναι λίγο, όταν την ίδια ώρα μπαίνει βαθιά το χέρι στην τσέπη για την υγεία μας, τα φάρμακα κλπ.
Το "νέο ΕΣΥ" με βάση αυτά που έχουν βγει στη δημοσιότητα, θα οδηγήσει νοσοκομεία, όπως του Μεσολογγίου σε παραπέρα υποβάθμιση ή/και κλείσιμο. Το νοσοκομείο Μεσολογγίου καλύπτει ένα μεγάλο μέρος από τα χωριά στα νότια του νομού, που έχουνε πλήθος αγροτών, είναι χωριά που θα υποστούν υποβάθμιση.
Το πρόβλημα της Υγείας και η λύση του, δεν αφορά μόνο τους υγειονομικούς, αλλά πρώτα απ' όλα όλους εμάς που την έχουμε ανάγκη.
Μέχρι στιγμή στο κάλεσμα της ΟΑΣ, για συμμετοχή στο συλλαλητήριο, έχουνε πάρει απόφαση οι Αγροτικοί Σύλλογοι: Αγρινίου, Μακρυνείας, Ξηρομέρου, Ακτίου-Βόνιτσας, Κατούνας.
Καλούμε όλους του αγρότες και κτηνοτρόφους, μαζί με τις οικογένειές τους να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο για την υπεράσπιση της Υγείας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ