Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Τα fake news της Εκκλησίας για τα εμβόλια

Κριτική στην Εκκλησία με αφορμή το ειδικό έντυπο της Ιεράς Συνόδου για τα εμβόλια κατά του Covid-19 άσκει ο γιατρός και ερευνητής του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Φαρσαλινός.
Η κριτική του κ. Φαρσαλινού επικεντρώνεται γύρω από τη χρήση..... εμβρυϊκών κυττάρων και τον ρόλο τους στο στάδιο ανάπτυξης, εξέλιξης και παραγωγής των εμβολίων. Στα εμβρυϊκά κύτταρα, τα κύτταρα δηλαδή που
προέρχονται από έμβρυα, αναφέρεται και το έντυπο της Ιεράς Συνόδου λέγοντας πως «οἱ ἐμβρυϊκές κυτταρικές σειρές προέρχονται ἀπό ἱστούς εμβρύων ἀπό θεραπευτική διακοπή τῆς κύησης…».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ